Mijloacele de transport in vis

450

Masina, autobusul, tramvaiul, avionul sau vaporul…cu totii ne folosim de aceste mijloace de transport pentru a ne deplasa dintr-un loc in altul. Toate mijloacele de transport care apar in vis au o semnificatie puternica, acestea fiind adesea legate de evolutia vietii noastre.

Daca visezi ca esti pasagerul din dreapta intr-un automobil acest lucru inseamna ca ai impresia ca stapanesti o situatie, ca profiti de ajutorul semenilor. In cadrul acestui vis esti pasiv, nu tu esti cel care alege destinatia finala. Daca ocupi scaunul din spate al masinii acest lucru inseamna ca nu depui eforturile necesare pentru a evolua in viata.

Daca tu esti cel care conduce masina inseamna ca detii controlul asupra situatiei. In cazul in care in vis iti apare un accident si tu esti cel care te afli in interiorul vehiculului, exista posibilitatea unei evolutii pozitive in viata daca accidentul nu a provocat victime. In caz contrar, trebuie sa ai grija deoarece vei fi pus in fata unei situatii dificile. O masina prea incarcata, plina de pasageri poate indica faptul ca exista probleme in relatiile cu persoanele din jurul tau.

Mijloacele de transport in comun. Acest tip de transport se afla in stransa legatura cu constrangerile. Daca ai bilet acest lucru simbolizeaza faptul ca esti autonom, ca esti capabil sa faci fata oricarei situatii din viata. Daca nu reusesti sa iti gasesti un loc in tramvai sau in autobus acest lucru inseamna ca esti timid, ca iti lipseste increderea in propriile forte. Simti nevoia sa te afirmi.

Mijloacele de transport in vis vizeaza in primul si in primul rand comunicarea, felul in care persoana care viseaza comunica cu lumea din jurul sau, modul de interactionare cu semenii sai.  Cu cat mijloacele de transport in comun sunt mai mari, cu atat sfera la care se refera este mai larga. Taxiul descrie o relatie intamplatoare, relatii si cunostinte superficiale. Mijloacele de transport in comun pe sine sau pe cablu semnifica dorinta de a se impune in fata semenilor, de a se face respectat. Mijloacele de transport in comun tin si de relatiile profesionale si sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ