Lift

383

Liftul reprezinta o crestere a statutului si a bogatiei. Este posibil sa fi ajuns la un nivel mai inalt de constiinta, esti privit(a) dintr-un punct de vedere mai elevat.

– Daca liftul se deplaseaza in sus lipsit de control sau iese prin acoperis, atunci aceasta indica faptul ca esti catapultat(a) intr-o pozitie de putere in care inca nu sti cu ceeea ce ai de-a face. Te temi de noile responsabilitati.

– Un lift ce coboara sugereaza revenirea la realitate. Aceasta inseamna, de asemenea, esecuri si nenorociri.

– Daca liftul va duce la subsol, in realitate trebuie sa va examinati sentimentele, pentru ca s-ar putea sa iasa la iveala ceva socant.

In general, actiunea in sus si in jos din lift reprezinta suisurile si coborasurile din viata ta. Liftul simbolizeaza, de asemenea, emotiile si gandurile care sunt in curs de dezvoltare in subconstientul tau.

Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale.

– Daca in vis este ceva in neregula cu liftul si acesta nu poate fi oprit, inseamna ca emotiile tale au scapat de sub control. Aceasta poate fi o rflectare a vietii sau a carierei tale. Te simti blocat in unele aspecte ale vietii tale, indiferent daca este vorba de cariera, relatie, etc.

– Visul in care liftul se deplaseaza in lateral inseamna eforturi contraproductive. Te inderepti spre nicaieri la munca, in relatie sau in alta situatie.

Ti-a placut?
Articolul precedentLucian
Articolul următorCe spun visele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ