Leul in vis – semnificatii

1710

Leul in vis este un semn comun al influentei puternice ale emotiilor in viata celui care viseaza. Semnificatia acestui tip de vis se afla in stransa legatura cu simbolismul acestui animal. Leul este unul din cele mai puternice simboluri ale naturii, reprezentand in general forta, inteligenta si puterea. Regele junglei, leul simbolizeaza virtutile si defectele atasate unui statut atat de eminent. Leul in vis poate indica o problema de mandrie, lipsa increderii in fortele proprii sau un sentiment coplesitor.

Leul simbolizeaza curajul. Leul este cel mai puternic animal din jungla. Leul in vis poate semnifica faptul ca urmeaza sa traversezi o perioada mai dificila si vei fi nevoita sa dai dovada de curaj. Leul in vis iti poate transmite urmatorul mesaj: dispui de toata forta interna necesara rezolvarii tuturor problemelor intampinate. Utilizate in mod corespunzator, curajul si forta iti va permite sa duci o viata linistita, lipsita de griji.

Leul simbolizeaza agresivitatea. Un leu in vis poate reprezenta furia si agresivitatea. Daca in vis leul isi urmareste prada, acest lucru poate insemna ca esti furios pe cineva sau chiar pe tine insuti. Exista o situatie in viata in care furia te impiedica sa reusesti, furia sta in calea realizarii viselor tale marete?

Daca visezi ca esti atacat de un leu acest lucru semnifica ca in viata ta exista un lucru scapat de sub control, un lucru asupra caruia nu detii controlul total. Exista o relatie sau o situatie la locul de munca in fata careia te simti neputincios? Un leu care te ataca poate semnifica ca nu ai nicio autoritate, ca nu ai nimic de spus in viata.

Leoaica in vis. In mod universal, este recunoscut faptul ca leoaica este o mama exemplara care face totul pentru a-si proteja micutii. Leoaica in vis poate fi intepretata drept echilibrul intre feminitate (femei si barbati) si fericirea de a fi iubit/a de apropiati si amici.

La trezire, incearca sa determini ce simti, ce sentimente ti-a provocat un astfel de vis. Daca ti-a fost teama de leu acest lucru inseamna ca iti lipseste curajul pentru a face fata unei situatii dificile in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ