Interpretarea celor mai des intalnite vise

1036

Toata lumea viseaza, fie ca isi aminteste sau nu. Si unele scene sau situatii se pot repeta destul de des in visele noastre. In timp ce unii dintre noi cred ca visele nu sunt decat un amestec de evenimente trecute ale vietii noastre, altii considera in schimb ca acestea pot sa aiba unele semnificatii.

Iata deci care sunt cele mai des intalnite situatii in vise si cum pot fi acestea interpretate:

Cazi in vis. Poate insemna ca ai probleme in viata reala. Daca in vis se intampla sa cazi fara sa iti fie frica, acest lucru inseamna ca poti administra problemele din viata de zi cu zi foarte usor, fara dificultati. Din contra insa, daca se intampla sa cazi si daca iti este foarte frica, este vorba despre reflectarea unei nesigurante din viata ta de zi cu zi. Este vorba despre o situatie extrem de des intalnita in vis.

Esti urmarit de straini sau de inamici. Atunci cand visezi ca esti urmarit, acest lucru inseamna ca in viata reala iti este frica de un anumit lucru. Urmarirea in vis poate sa reprezinte lucrul care te inspaimanta cel mai tare in viata de zi cu zi. Mai ales atunci cand este vorba despre un lucru pe care vrei sa il eviti, pe care nu vrei sa il faci sau nu vrei sa il infrunti.

Te-ai pierdut. Daca visezi ca te-ai pierdut, acest lucru simbolizeaza pur si simplu ca poate te-ai pierdut in viata cotidiana. Intr-adevar, acest lucru poate sa insemne ca esti anxios sau ca nu te simti in siguranta intr-o situatie din viata ta cum ar fi un eveniment nou sau o situatie in care nu stii cum sa reactionezi.

Te intorci la scoala. Visele cu scoala sunt cel mai adesea intalnite la copii sau la strudenti. Dar se poate intampla sa visezi ca mergi la scoala ca si adult. La varsta adulta, visele in care mergi la scoala au cel mai adesea legatura cu unele intrebari sau lectii in viata. O situatie care poate fi intalnita si daca trebuie sa alegi si nu vrei sa faci aceleasi greseli ca si in trecut.

Visezi moarte sau ca mori. Visul cu moarte poate sa insemne ca esti in cautarea unui nou inceput in viata ta. Vrei o reinnoire psihologica. Poate fi vorba aici despre sfarsitul unui lucru in viata ta sau despre o schimbare importanta. Visand la moartea unei persoane iubite poate insemna ca aceasta persoana nu mai face parte din viata ta sau ca ceva nu mai merge in relatia ta cu ea.

Esti paralizat. Inseamna ca esti incapabil sa actionezi in viata reala. Este vorba despre ceva care te blocheaza, te retine si nu te lasa sa evoluezi.

Esti in intarziere. Daca visezi ca esti in intarziere poate inseamna ca iti este teama de schimbare sau ca nu esti gata inca sa iei decizii pentru viitorul tau. Asta poate insemna si ca nu ai timp sau ca iti este teama ca nu ai timp sa faci tot ce iti doresti sa faci.

LĂSAȚI UN MESAJ