Înmormântarea în vis-semnificație

19

Înmormântarea în vis este cel mai adesea un lucru neplăcut, evocând teama și angoasa de a pierde o ființă iubită în viața reală. Acest tip de vis are extrem de rar o semnificație negativă, este în general legat de interiorul nostru, indică cel mai adesea faptul că un aspect din personalitatea noastră a dispărut.


Dacă visezi propria ta înmormântare


Dacă visezi propria ta înmormântare, un astfel de vis ar putea semnifica faptul că ceva din ceea ce faci actualmente nu funcționează, nu este bun pentru tine și că ar trebui să renunți la acel ceva înainte de a-ți cauza și mai multe probleme. Acest vis ar mai putea semnifica și faptul că un capitol se încheie în viața ta, unele situații spre exemplu, o anumită etapă din viață sau un aspect al personalității tale se schimbă. Acest vis mai poate indica faptul că ești îngropat de probleme, nu te mai simți capabil să le rezolvi.


Dacă visezi că asiști la o înmormântare


Dacă ai visat că ai asistat la înmormântarea cuiva, un astfel de vis ar putea semnifica faptul că o anumită situație din viața ta va lua sfârșit. Sau mai poate semnifica sfârșitul unei relații. Poate că acest vis înseamnă că ar trebui să renunți la anumite sentimente destructive precum furia și resentimentele. În plus, ar trebui să lași trecutul în urmă. Dacă ai asistat la înmormântarea unei persoane deja decedate, un astfel de vis ar putea indica faptul că ești încă afectat de trecere în neființă a persoanei respective.

Este posibil ca acest vis să mai semnifice că perioada de doliu s-a încheiat și dorința ta de a merge mai departe, de a-ți continua viața.


Înmormântarea în vis mai poate avea și o semnificație pozitivă. Ar putea însemna că vei primi recompense la locul de muncă.


Dacă visezi că ești prezent la înmormântarea cuiva


Dacă visezi că asiști la înmormântarea unei persoane acest lucru semnifică că vei pune punct unei relații. Dacă visezi că te afli la înmormântarea unei persoane care încă este în viață, acest lucru poate semnifica că trebuie să te eliberezi de influența persoanei respective în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ