Inelul in vis

752

Inelul se ofera deseori. Este totodata o bijuterie discreta si un talisman. Inelul este asociat cu uniunea, este simbolul casatoriei, uniunii a doua fiinte. Inelul in vis semnifica de cele mai multe ori uniunea insa are si alte semnificatii.

Inelul poate avea in egala masura un aspect magic (intocmai ca inelul din Stapanul Inelelor). Reprezinta o stiinta particulara, care deschide portile unei lumi misterioase, particulare. Este semnul intuitiei si inconstientului creativ.

In majoritatea din cazuri, visele in care apare inelul sunt vise de ofranda. Visatorul primeste un inel, persoana care ii ofera inelul avand o importanta deosebita in viata sa. Inelul se poarta pe deget iar degetul este un simbolic falic evident pentru freudieni. Inelul in vis poate fi considerat drept o glorificare a organului masculin care devine un membru adulat.

Inelul este simbolul casatoriei intre sine si sine. Conform intepretarii lui Jung, inelul in vis lasa sa se inteleaga ca ceva s-a petrecut in sinea visatorului. O legatura armonioasa intre constient si inconstient, un semn al integrarii in dimensiunea feminina la un barbat si masculina la o femeie.

O alta intepretare a primirii inelului in dar spune ca vei avea un conflict cu persoana iubita. Ai putea avea suspiciuni cu privire la fidelitatea persoanei iubite. Daca in vis iti apare un inel care se rupe, acest lucru semnifica ca relatia dintre tine si partenerul de viata se va incheia in curand. Doar comunicarea ar mai putea salva relatia.

Un inel cu piatra in vis indica ca in viata ta urmeaza sa se petreaca o multime de evenimente fericite, norocul iti va surade pe toate planurile si trebuie sa profiti din plin de oportunitatile care iti apar in cale. Un inel de argint in vis semnifica o familie numeroasa, iti arata ca vei fi inconjurat de persoanel dragi tie de-a lungul intregii vieti.

Inelul de aur in vis semnifica ca vei avea parte de o viata linistita, presarata de momente frumoase insa, din pacate, nu vei avea parte de confortul financiar visat. La urma urmei, fericirea nu se rezuma la bani. Daca visezi un inel de logodna inseamna ca esti o persoana careia nu ii este teama de iubire, angajament.

LĂSAȚI UN MESAJ