Cum poate fi interpretata fuga in vis?

583

Fuga in vis poate fi interpretata drept incercarea de a scapa de problemele din viata de zi cu zi, fie din domeniul sentimental, profesional sau financiar.

Te afli intr-o perioada dificila, o perioada dominata de indoiala si temeri. Ai parte de o multime de probleme, de momente dificile in viata de cuplu. Intre tine si partenerul de viata exista cateva neintelegeri, neintelegeri instalate din cauza lipsei comunicarii, incapacitatea de a purta un dialog fara cearta. Acest vis reprezinta prin urmare o lasitate a ta in fata numeroaselor probleme care par sa te depaseasca. Viata ta amoroasa nu este deloc lapte si miere cum ai sperat, trebuie sa gasesti forta necesara, sa depui o serie de eforturi daca vrei ca aceasta relatie sa fie la fel ca la inceput.

Daca esti celibatara si tocmai te-ai despartit de persoana iubita este posibil ca aceasta fuga din vis sa reprezinte un sentiment refulat, incapacitatea ta de a-l uita pe fostul partener. Nu te lasa coplesita si depasita de evenimente, sus capul, viata merge inainte, soarele va straluci din nou in curand pe strada ta.

In domeniul profesional, fuga in vis are cu totul si cu totul alte semnificatii. Daca in momentul de fata nu ai probleme de ordin sentimental, fuga in vis poate semnifica o problema din sfera profesionala, la locul de munca. Ai foarte mult de munca si nu mai ai timp sa te odihnesti, te simti surmenata. Nu ai timp pentru viata personala. Gaseste-ti noi ocupatii, iesi mai des cu prietenii sau cu partenerul de viata pentru a mai uita putin de stres. Nu te lasa coplesita de responsabilitati.

In domeniul financiar, fuga in vis are o noua serie de interpretari. Te simti depasita de o serie de evenimente, acumulezi datorii, pari doborata de aceasta situatie materiala dificila care ti se pare fara iesire. A venit vremea sa pui lucurile in ordine, sa iei atitudine si sa faci economii, fuga nu este o solutie. Anxietatea te face incapabila sa actionezi, te paralizeaza pur si simplu. Cauta resursele necesare pentru a scapa cat mai repede din aceasta situatie nefericita.

Ti-a placut?
Articolul precedentCasa in vis
Articolul următorSinuciderea in vis

LĂSAȚI UN MESAJ