Crocodilul sau aligatorul in vis

0
2574

Crocodilul sau aligatorul in vis reprezinta o situatie care ne poate pune viata in pericol. Ai sentimentul ca o problema urmeaza sa iti dea viata peste cap, sa provoace haos in existenta ta. Te simti nesigur si incerci sa lupti cu toate fortele pentru a rezolva aceasta problema de urgenta.

Crocodilul in vis poate reflecta in egala masura o teama puternica. Este semn al faptului ca trebuie sa depui mai multe eforturi in a infrunta temerile din viata ta si ca trebuie sa vorbesti neaparat cu cineva despre problemele tale. Un crocodil in vis poate scoate la iveala un sentiment de nesiguranta, teama ca vei fi concediat de la locul de munca sau ca vei avea parte de un conflict cu o persoana din anturaj.

Poate semnifica in egala masura o pedeapsa, mania lui Dumnezeu fata de persoanele cu un comportament neadecvat, imoral. Reprezinta o amenintare si un avertisment serios sa chiar pierderea unei persoane dragi.

Daca visezi ca mananci un crocodil acest lucru semnifica o victorie, rezolvarea unei mari probleme care te impiedica sa te bucuri din plin de viata. Un crocodil albastru in vis semnifica teama de o situatie pozitiva. S-ar putea sa ai un sentiment de nesiguranta cu privire la ceva pozitiv pentru tine.

Daca un barbat viseaza ca este urmarit de un crocodil sau un aligator acest lucru inseamna ca in viata reala face tot ce ii sta in putere sa se imbogateasca, alearga dupa bani cu alte cuvinte. Aligatorul in vis reprezinta teama de a nu fi descoperit sau de a nu se trezi in incapacitatea de a plati facturile.

Daca un barbat viseaza ca este urmarit de un crocodil zburator, in viata reala a fost traumatizat in mod serios de o catastrofa naturala, de un uragan in special. Visul scoate la iveala sentimentul de nesiguranta cu privire la producerea unei noi catastrofe.

Daca o femeie viseaza ca tine in brate un pui de crocodil, in viata reala acest lucru inseamna ca isi ameninta barbatul ca va fi pedepsit de Dumnezeu pentru faptul ca o inseala. Daca sotul sau continua sa traiasca in imoralitate, va plati scump.

LĂSAȚI UN MESAJ