Corpul in vis – semnificatii

424

Dinti smulsi sau care cad, par taiat scurt, dureri in piept…descopera ce simbolizeaza corpul uman in vis.

Capul este simbolul intelectului. In functie de contextul visului, capul poate avea mai multe semnificatii.

  • daca in vis iti apare un cap chel acest lucru inseamna ca esti extrem de apreciat de persoanele din anturajul tau.
  • daca in vis iti apare un cap taiat, daca acest lucru te infricoseaza, trebuie sa rupi legatura cu anumite personaje din anturajul tau care iti vor raul.
  • daca tu esti cel care taie capul cuiva in vis inseamna ca urmeaza sa platesti o serie de datorii importante.

Dintii in vis simbolizeaza energie. Cand visezi ca ii pierzi, acest lucru inseamna ca vei trece printr-o scadere a energiei, printr-un complex de inferioritate sau printr-o stare de oboseala pasagera. Daca in vis ai o dantura perfecta acest lucru inseamna ca esti in forma maxima.

Parul simbolizeaza creativitatea si puterea fizica. Parul lung in vis semnifica puterea si reusita. In schimb, in momentul in care visezi ca il pierzi sau il tunzi, acest lucru ar putea insemna pierderea vitalitatii.

Bratele si mainile semnifica puterea. Daca sunt musculoase si mari acest lucru inseamna ca esti in masura sa iei cele mai bune decizii in viata. Bratele subtiri semnifica slabiciunea, lipsa de initiativa. Mainile semnifica legatura cu lumea exterioara, cu anturajul, nevoia de a comunica.

Pieptul si toracele simbolizeaza protectia. Daca in vis iti apare un torace de barbat acest lucru inseamna ca vei reusi, cu ajutorul curajului de care dai dovada sa treci peste toate obstacolele puse de viata in calea ta. Daca in vis iti apare pieptul unei femei acest lucru inseamna ca simti nevoia sa iti exprimi senzualitatea.

Picioarele, gambele, reprezinta simbolul echilibrului si al vietii sociale. Daca visezi ca te dor foarte rau picioarele acest lucru inseamna ca iti este destul de geu sa avansezi in viata, te simti blocat si actiunile tale sunt blocate dintr-un anumit motiv. Daca ai picioare frumoase in vis acest lucru inseamna ca stii sa te faci placut/a si profiti din plin de acest lucru. Actionezi fara sa stai pe ganduri ori de cate ori este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ