Care sunt cele mai mincinoase zodii

1208

Şi mincinoşii se împart pe zodii. În timp ce unii sunt extrem de abili, rare sunt ocaziile când minciunile lor sunt descoperite, alţii sunt mai nepricepuţi. Care sunt cele mai mincinoase semne astrologice?

Berbec
În dragoste, nativii din Berbec sunt animaţi de spiritul de competiţie. Ar spune orice doar -i facă o impresie cât mai bună persoanei pe care vrea o cucerească. Vor începe inventeze lucruri din dorinţa de a obţine ceea ce îşi doresc. Fiind persoane impulsive, nativii din Berbec spun uneori minciuni fără îşi dea seama. Fac tot felul de promisiuni sau declaraţii pe care le regretă ulterior deoarece îşi dau seama nu vor reuşi le respecte.

Berbecul este de părere o miciuna da naştere unei alteia, îi este teamă de dramele pe care le poate provoca dacă se descoperă adevărul. În momentul în care te cerţi cu un Scorpion te sfătuim nu crezi tot ceea ce îţi spune.

Gemeni
Extrem de abili în arta comunicării, nativii din Gemeni se pricep de minune mintă, asta din cauza naturii duble cu care sunt dotaţi. Aceşti nativi au două feţe. Gemenii sunt în general instabili şi indecişi, ezită înainte de a lua o decizie importantă, preferă îşi rezolve problemele prin intermediul minciunilor.

Prietenii îşi vor pierde încrederea în ei deoarece nu sunt fiabili. Imaginaţia lor debordantă şi darul argumentării te vor face ai îndoieli în privinţa propriei tale intuiţii. Vei crede nu mai eşti capabilă detectezi minciuna, atât sunt de pricepuţi Gemenii în această privinţă. Sângele rece îi ajută nu se trădeze în momentul în care spun o minciună.

Rac
Inspiraţi de Lună, nativii din Rac au o stare schimbătoare. Devin adevăraţi maeştri în artă manipulării. Pretind pot obţină în orice circumstanţe ceea ce îşi doresc şi sunt învăluiţi în mister. Metafora potrivită pentru acest semn astrologic este apa profundă: nu ştii niciodată ce se ascunde în spatele unei aparenţe relativ calme.

Nu vor da nimănui reţeta succesului lor. Dacă este necesar, vor folosi expresii ambigue cu scopul de a dezinforma.

Săgetător
Deoarece aceşti nativi sunt guvernaţi de planeta Jupiter, au tendinţa cadă în panta exceselor. De aici şi până la minciună nu mai este decât un pas. Există două tipuri de personalităţi care se dezvoltă sub acest semn iar unul dintre ele se caracterizează prin ipocrizie şi infidelitate. Unii nativi încearcă atenueze această slăbiciune şi chiar reuşesc o învingă. Nativii din Săgetător au darul argumentării şi sunt recunoscuţi pentru puterea de convingere de care dau dovadă.

Unii nativi au tendinţa devină snobi. Încep -i mintă pe ceilalţi când se simt ameninţaţi într-un fel sau altul.

Peşti
Nativii din Peşti nu au milă faţă de persoanele pe care le prind cu minciuna. Cu toate acestea, uneori, ei sunt cei care mint cu neruşinare. Sub influenţa planetei Neptun, zeul confuziei şi al promisiunilor nerespectate, se întâmplă ca şi Peştii mintă uneori. Unii din Peşti pot deveni mincinoşi profesionişti.

LĂSAȚI UN MESAJ