Ce înseamnă când visezi pisici

1

Ce înseamnă când visezi pisici? Pisicile sunt cel mai adesea reprezentate în cărți, arta murală și arhitectura veche. Pisicile, în vise, sunt uneori considerate purtătoare de noroc dar pot fi în unele cazuri și semne de ghinion pentru toți cei care le văd în vis. Pisica în vis poate avea deci diferite semnificații, în funcție de situația întâlnită în vis. În cele ce urmează vom enumera câteva din cele mai curente vise cu pisici și vă vom spune ce înseamnă când visezi pisici.

Dacă pisica toarce sau doarme

Ce înseamnă când visezi pisici, dacă pisica doarme? Pisicile nu sunt animale foarte active și dorm mult sau se culcă devreme, în viața adevărată. De aceea, nu este rar ca o persoană să viseze o pisică care doarme.

Dacă îți apare o pisică care doarme în vis înseamnă că te afli într-o perioadă deosebit de pozitivă a vieții și că te simți în pace cu tine însuți. Dacă visezi o pisică care toarce lângă tine sau pe genunchii tăi, acest lucru semnifică că ești fericit și că iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru familia ta. Poate traversa o perioadă mai dură sau mai epuizantă și, în momentul în care această perioadă s-a încheiat, se simte în sfârșit împăcată.

Ce înseamnă când visezi pisici, dacă pisica este agresivă

Dacă în vis îți apare în vis o pisică agresivă, acest vis are o conotație negativă. Acest lucru semnifică în general că ai avut doar experiențe negative de-a lungul vieții. Dacă o pisică te zgârie sau te atacă, atunci vei avea un conflict cu cineva.

Dacă visezi că ești atacat de o pisică, acest lucru semnifică lupta cu o neînțelegere și o proastă comunicare în general. Te poți simți rănit de vorbele sau acțiunile cuiva. Dacă ești zgâriat în vis de o pisică acest lucru anunță o dispută cu o persoană apropiată de tine precum partenerul de viață.

O pisică neagră văzută în vis

Pisica neagră în vis reprezintă în general un lucru negativ, mai ales pentru persoanele care sunt mai superstițioase. Cel mai adesea sunt asociate cu magia neagră și cu vrăjitoarele. Pisicile negre nu sunt diferite de celelalte pisici însă sunt influențate de alte superstiții, unii pot vedea aceste vis drept ceva negativ. O pisică neagră în vis semnifică prezența unui dușman extrem de puternic și de temut.

Dacă mângâi o pisică în vis

Acest vis este cel mai adesea legat de iubire și de senzualitate. Dacă senzația este plăcută pentru tine, poate face referire la o atracție puternică față de o persoană din viața reală sau la iubirea senzuală față de o persoană (chiar dacă este platonică). În acest caz, pisica în vis reprezintă cel mai adesea fanteziile sexuale ale persoanei care visează.
Dacă visezi că o pisică se apropie de tine și îi dai să mănânce.

Ce înseamnă dacă visezi pisici, când o pisică se apropie de tine și îi dai să mănânce? Acest vis este asociat cu infidelitatea deoarece pisica care se apropie reprezintă o iubire senzuală. Cu alte cuvinte, în vis hrănești o pisică care nu îți aparține, care nu locuiește în casa ta, drept urmare hrănești această iubire mai puțin obișnuită.

Ce înseamnă dacă visezi pui de pisică

Dacă te întrebi ce înseamnă când visezi pisici, mai precis pui de pisică, trebuie să știi că acest lucru înseamnă că, în subconștientul tău ai o relație puternică cu o persoană și poate nu ai remarcat încă acea persoană sau pur și simplu ignori acest sentiment de teamă că nu este reciproc. Încearcă să nu îți mai ascunzi sentimentele de acum înainte.

Pisica moartă în vis

Ce înseamnă când visezi pisici moarte? Interpretarea unei pisici moarte în vis este în general negativă. Poate te simți epuizat sau poate un eveniment, de genul unui jaf, urmează să ți se întâmple în viitorul apropiat. Dacă visezi că ucizi o pisică care a încercat să te atace sau care te intimida acest vis semnifică victoria asupra unui pericol care plana asupra ta.


Ce înseamnă pisica albă în vis

Atunci când ne apare o pisică albă în vis acest lucru înseamnă că ne așteaptă o perioadă presărată cu noroc. O perioadă favorizată de acțiunea unei persoane care te stimează și te iubește. Pisica albă reprezintă puritatea, exactitudinea, transparența în intenții, claritatea și absența decepțiilor. Cu alte cuvinte, vei avea parte de o perioadă optimistă și liniștită.

În sensul negativ, pisica albă poate reprezenta moartea sau boala. Unele pisici albe care ne vorbesc în vis pot reprezenta spiritul unui prieten sau a unui părinte care a părăsit lumea celor vii și care încearcă să ne transmită un mesaj. În cultura britanică pisica albă este asociată cu fantomele.

Ce înseamnă când visezi că pisica îți intră în casă

Dacă visezi că o pisică străină îți intră în casă fără să îi dai voie acest lucru semnifică că cineva încearcă să pună mâna pe ceva ce îți aparține fără ca tu să îți dai seama de acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ