Ce semnifică inundația în vis?

20

Inundația în vis este asociată cu problemele pe care nu suntem capabili să le rezolvăm precum și cu lipsa de control asupra emoțiilor noastre. Interpretarea acestui vis sugerează faptul că există un aspect personal pe care trebuie să îl schimbăm pentru a ajunge la stabilitatea amoroasă, socială sau economică pe care o căutăm.


Dacă visăm că suntem în mijlocul unei inundații. Acest lucru semnifică că avem un cap plin de probleme nerezolvate. Această instabilitate ne devastează încetul cu încetul, puțin câte puțin și, chiar dacă nu realizăm acest lucru, această situație ne afectează din punct de vedere mental și fizic totodată. A venit vremea să ne fixăm o limită, să îi transmitem spiritului nostru că noi suntem cei care dominăm, nu ei pe noi. Pentru a realiza o schimbare interioară, trebuie să fim convinși și conștienți de faptul că reprezintă un veritabil proces destul de complex. Nu ne putem aștepta ca mentalitatea noastră să se schimbe de la o oră la alta.


Dacă în vis îți apare un oraș inundat. Acest vis face referire la sentimentul de sufocare resimțit în legătură cu munca sau cu studiile. Clădirile acoperite de apă reprezintă toate aceste ambiții însă nu le putem specifica. Poate avem parte de o soartă crudă, care nu ține deloc cu noi, totul ne merge prost și am pierdut orice urmă de speranță. Nu lăsa problemele să te împiedice să fii fericit, nu lăsa persoanele negative să te contamineze cu negativitatea lor. Ești capabil să realizezi tot ce îți dorești, trebuie doar să dai dovadă de determinare.


Dacă visezi că locuința ta este inundată acest vis prefigurează relații jenante cu mediul familial. Poate că o mică diferență de opinie poate declanșa o luptă pe care în cele din urmă o vom regreta. Cel mai adesea, suntem sensibili la critică și mai puțin toleranți la greșelile sau la actele persoanelor din jur. Drept urmare, trebuie să facem diferența între problemele pe care le avem la interior și pe cele din exterior. Lipsa de comunicare este adesea însoțită de neînțelegeri ceea ce face imposibilă pacea în sânul casei…

LĂSAȚI UN MESAJ