Ce insemna sirena in vis?

2085

Sirena se caracterizeaza printr-un corp de femeie si o coada de peste. Altfel spus, sirena este o femeie careia ii lipsesc picioarele.

Sirena locuieste in ocean. Este extrem de atasata de apa, se simte in largul sau in acest element. Insa apa este deja un simbol al feminitatii. Apa inseamna mama, unul din cele patru elemente, un arhetip. Astfel, aceasta fiinta ce dispune de abilitatea de a se deplasa prin apa, aceasta simbioza ne apare destul de des in vis. In consecinta, ceea ce va caracteriza in principal un vis in care apare sirena este in primul si in primul rand lipsa. In psihologie, senzatia de lipsa este caracterizata prin sentimentul de castrare, etapa majora in dezvoltarea micutei fetite.

In momentul in care ne apare o sirena in vis inseamna ca nu ar trebui sa ai incredere in promisiunile facute de persoanele din jurul tau, mai ales daca nu le cunosti de prea multa vreme. Daca visezi ca auzi o sirena, acest lucru semnifica ca urmeaza sa primesti o veste care nu te intereseaza prea tare. Cantecul unei sirene semnifica o iubire arzatoare, nebuna,  care risca sa te faca sa suferi, sa iti faca rau, sa te distruga psihic, sa te duca in pragul depresiei.

In cazul in care in vis iti apare o sirena in apa acest lucru inseamna ca in calea indeplinitii obiectivelor tale marete vor aparea o multime de piedici, cineva incearca din rasputeri sa iti puna piedici.

In mitologie, sirena semnifica amagire, amagirea cuiva de la scopul initial pe care il avea in minte. Aparitia sirenei in vis are si o anumita conotatie sexuala. Daca o femeie este cea care viseaza o sirena, aceasta nu reuseste sa isi gaseasca propria identitate si personalitate, sirena aparand in acest sens intr-o ipostaza destructiva. In psihologie, sirena semnifica tentatie, creeaza o imagine erotica. In vis, sirena este adeseori inconjurata de ape intinse, asociata fiind emotiilor oscilante ale fiintei umane.

Sirena in vis mai are simbolul de seductie, semnifica o femeie complet cosnstienta de sexualitatea si senzualitatea sa. De cele mai multe ori apare in vis in haine diafane.

LĂSAȚI UN MESAJ