Ce inseamna soarecele in vis

778

Soarecele in vis simbolizeaza uneori exagerarea unor probleme existente in viata de zi cu zi. Un soarece care ne apare in vis poate semnifica faptul ca ne consumam inutil energia cu lucruri fara importanta. Ne concentram prea mult asupra unor detalii mici, fara importanta.

 

Daca visezi ca hranesti un soarece acest lucru inseama ca ii lasi pe unii oameni rau intentionati sa profite de bunatatea si amabilitatea ta. Exista ceva ce erodeaza incetul cu incetul increderea in propriile tale forte si se hraneste cu energia si resursele tale. Incearca sa gasesti acel ceva si sa il elimini din viata ta.

Daca in vis te-ai speriat de soarece, ti-a fost frica de el, acest lucru semnifica supunerea, lipsa sigurantei si increderii in sine. Acest lucru poate fi interpretat printr-un sentiment de inferioritate si prin teama de a nu fi la inaltimea asteptarilor. Sau poate insemna ca am stat mult prea vreme ascunsi in umbra altora, a venit vremea sa luam atitudine. Asculta-ti vocea interioara si actioneaza.

Daca soarecele din vis este urmarit acest lucru inseamna ca iti este teama sa iei atitudine, sa preiei fraiele asupra unei situatii. Ii lasi pe altii sa te conduca ceea ce nu este bine deloc.

Daca soarecele din vis este mort, acest lucru inseamna ca nu te lasi condus de micile probleme din viata. Nu iti este teama de nimic si detii controlul asupra vietii tale. Daca ucizi un soarece in vis acest lucru semnifica ca trebuie sa marturisesti ceva, ascunzi un secret.

Daca visezi o soricioaica acest lucru inseamna ca trebuie sa fii mai prudent. Ai grija la oamenii care iti spun ca vor sa te ajute, ai grija la intentiile ascunse. O alta interpretare posibila – soricioaica ar putea fi simbolul inocentei si al creativitatii. Daca ajuti o soricioaica sa ajunga la ascunzisul sau, acest lucru inseamna ca esti mai smecher decat adversarii tai, cu un pas in fata lor.

Daca in vis iti apare o gaura de soareci acest lucru reprezinta un aspect ascuns al propriei tale personalitati. Ceva ce nu vrei nici sa recunosti, nici sa rezolvi, continui sa eviti problema insa ai grija ca acest lucru nu este deloc sanatos.

LĂSAȚI UN MESAJ