Ce inseamna scarile in vis?

1200

Scarile in vis reprezinta dorinta de a progresa, de a evolua in viata sau dorinta de a fugi de probleme. Scarile in vis mai pot semnifica dezvoltarea spirituala si sexuala. Insa, scarile sunt facute si pentru a cobori, nu doar pentru a urca in acest caz semniifcand teama de a ne dezvalui adevarata identitate.

Acest tip de vis este considerat pozitiv in general, atat in ceea ce priveste viata amoroasa cat si in ceea ce priveste situatia financiara, succesul in ceea ce priveste un proiect mai important care te preocupa. In cazul in care in vis iti apar scari fara sfarsit, acest vis indica o serie de complicatii ce pot aparea in viata ta. Scarile rulante in vis te determina sa profiti la maxim de aptitudinile si calitatile tale, pentru a-ti indeplini toate scopurile si pentru a duce toate proiectele la bun sfarsit.

Daca visezi ca, cobori o scara acest lucru scoate la iveala o atitudine individualista, ai tendinta sa iti urmezi de cele mai multe ori instinctele negative sau sa amani lucrurile de pe o zi pe alta. Coborarea scarilor este in egala masura un semn al faptului ca trebuie sa fii deosebit de prudent in urmatoaea perioada si ca s-ar putea sa intampini dificultati finaciare.

Coborarea unor scari sparte sau rupte semnifica un spirit care nu reuseste sa se odihneasca deoarece viata este mult prea grea pentru el in momentul de fata. O scara ingusta semnifica o perioada de temeri, indoieli ce poate alterna cu o perioada de euforie. Daca visezi ca ai cazut de pe scari acest lucru semnifica o catastrofa iminenta care te determina sa faci schimbari radicale in viata. Scara alba anunta o schimbare de domiciliu.

Daca visezi ca ai coborat pe scari la un subsol sau intr-o pivinita acest lucru inseamna ca vei face o descoperire care iti va da viata peste cap, iti va bulversa toate certitudinile insa vei afla abia acum adevaratul sens al vietii.

Urcarea unei scari semnifica ca proiectele tale merg inainte fara probleme, poti sa iti faci fara probleme o multime de planuri de viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ