Ce inseamna propria moarte in vis?

918

Propria moarte in vis este un vis destul de delicat. In general, persoanele care au un astfel de vis pe timp de noapte se trezesc speriate. Un vis destul de greu de experimentat in care persoana care viseaza devine spectatorul propriei morti.

In general, acest tip de vis poate fi numit mai degraba un cosmar deoarece este departe de a fi placut. Cu toate acestea, propria moarte in vis poate avea o multime de semnificatii, semnificatii pe care urmeaza sa le descoperi in acest articol. Vei ajunge sa intelegi de ce inconstientul te-a ”ucis” in vis.

In momentul in care visam propria moarte acest lucru inseamna ca vom avea parte de o serie de schimbari importante in viata. Evident, nu inseamna ca urmeaza sa mori, nu te ingrijora. Acest vis nu trebuie interpretat literalmente, trebuie sa mergi mai departe cu interpretarea. Propria moarte in vis poate insemna ca a murit o parte din tine sau exista unele lucruri in viata de zi cu zi pe care ai vrea sa le schimbi.

Propria moarte in vis poate interveni in doua maniere diferite. Vei simti fie ca esti pe cale sa mori, fie esti deja mort si asisti la propria inmormantare neputincios. Doua cazuri diferite insa ambele extrem de marcante. In ambele cazuri, acest vis terifiant nu este decat semnul unei noutati, al unei schimbari in viata ta. Este important sa analizezi senzatiile traite in timpul unui astfel de vis. Sa nu uitam ca este vorba despre o experienta marcanta. Vei remarca ca ai tendinta sa lupti impotriva mortii chiar daca acest lucru este practic imposibil.

Propria moarte in vis anunta o serie de schimbari importante in viata. O situatie se va incheia, una noua va incepe. Ar putea insemna sfarsitul problemelor personale, faptul ca ai gasit in sfarsit un raspuns la toate incertitudinile tale. A venit vremea sa faci o alegere importanta. Propria moarte in vis poate marca sfarsitul unor sentimente, sfarsitul unei relatii, amicale sau de iubire. Sau poate insemna faptul ca o persoana se va detasa de tine, poate fi asociata cu notiunea de fuga. Nu ai curajul sa iti asumi unele acte, ai tendinta sa fugi de ele.

Ti-a placut?
Articolul precedentCare este rolul viselor?
Articolul următorPasarea in vis

LĂSAȚI UN MESAJ