Ce inseamna pietrele pretioase in vis?

15451

Toate femeile viseaza macar o data sa posede o bijuterie magnifica. Uneori insa femeile intalnesc in vis pietre pretioase si bijuterii. Aceste imagini au fost distribuite unor diferite semnificatii si in functie de intelegerea lor poti ajunga sa prezici viitorul. Dar si sa iti intelegi indoielile, temerile, sperantele si chiar sa eviti o potentiala situatie nefericita sau periculoasa.

Pietrele pretioase sunt considerate ca fiind un simbol profund al sufletului si al personalitatii tale. In general, pietrele pretioase in vis sunt un semn bun pentru afacerile tale personale, pentru viata, pentru iubire si pentru relatiile din afaceri deoarece semnificatia simbolica a bijiteriilor este placerea si bogatia.

Un vis in care privesti o piatra pretioasa poate insemna ca esti o persoana tentata de bunurile materiale. Daca in vis ai in vedere achizitionarea unor pietre pretioase trebuie sa interpretezi visul ca pe un avertisment.

Pe de alta parte, daca primesti in vis drept cadou o bijuterie, acest lucru inseamna ca bogatia ta va creste. Dar daca porti deja pietrele pretioase visul tau poate sa spuna ca esti arogant si egocentric, in functie de unele traditii. Alte traditii spun ca purtarea bijuteriilor este un semn de rang sau al unor ambitii satisfacute. Daca vezi alte persoane in vis care poarta pietre pretioase, acest lucru poate inseamna ca va fi promovat.

Daca visezi ca gasesti niste pietre pretioase inseamna ca un lucru de valoare, important este pe cale sa se intample. Dar in mod surprinzator, inversul nu este valabil. Daca visezi ca pierzi o piatra pretioasa, este un lucru bun. Este o predictie buna pentru o avere neasteptata.

Si totusi, daca oferi bijuterii in vis acest lucru poate sa insemne o amenintare la propria ta persoana. Sau si o amenintare pentru bunurile tale, acest lucru putand insemna ca cel mai adesea actionezi in mod inconstient impotriva propriului tau detriment. Daca in vis se intampla sa mostenesti o bijuterie, acest lucru inseamna ca poti sa prosperi dar intr-un mod neobisnuit. Un lucru pe care nu il astepti sau la care nu speri.

Culorile pietrelor pretioase sunt si ele importante in vis. Daca gasesti o piatra pretioasa albastra in vis inseamna inspiratie, idei noi sau chiar si o noua dorinta de a invata. O piatra rosie poate sa prezica o noua relatie romantica. Daca gasesti o piatra galbena trebuie sa fii gata pentru o noua oportunitate. O piatra violet inseamna ca trebuie sa dai mai multa atentie aspectului spiritual al vietii tale.

Daca esti o femeie tanara unele simboluri pot fi usor diferite. Daca visezi ca primesti o bijuterie acest lucru inseamna o casatorie in vedere. O casatorie dorita in viitorul apropiat. Dar daca visezi ca pierzi o bijuterie inseamna ca trebuie sa ai grija la cel care nu face complimente sincere.

Deci poti visa pietre pretioase dar sa te interesezi si cu privire la semnificatia lor. Visele cu pietre pretioase pot avea un sens foarte important pentru viata ta.

Bijuteriile in vis inseamna si o evolutie personala si un viitor foarte fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ