Ce inseamna peretele in vis?

4560

Peretele vazut in vis este un simbol al separarii, al limitarilor, al obstacolelor si al limitelor insa si al protectiei si al ideilor desuete, in functie de contextul visului.

Peretele in vis inseamna ca te simti prins intr-o anumita situatie care ti se pare de netrecut. Daca visezi ca tu esti cel care construieste un perete acest lucru inseamna ca incerci sa pui o anumite distanta intre tine si apropiatii tai, de teama sa nu fii ranit/a in urma unui incident din trecut. Un perete care se darama semnifica ca ai lasat toate problemele in urma ta, nimic nu pare sa te mai afecteze.

Daca visezi ca te adapostesti in spatele unui perete acest lucru inseamna ca te simti rusinat din cauza unei anumite situatii, in urma anumitor acte pe care le-ai comis in trecut.

Daca traversezi peretele in vis trebuie, in mod obligatoriu sa iti invingi timiditatea si sa indrazenesti sa explorezi lumea care te inconjoara.

O casa fara pereti inseamna ca suferi de o lipsa de intimitate, nu cunosti cauza, iti este greu sa fii in intimitate cu persoana iubita. Un perete de netrecut semnifica ca traversezi o perioada nefasta, te simti strain de aceasta lume. Daca visezi ca sari peste un zid acest lucru inseamna ca esti pregatit sa treci peste obstacolele care iti apar in cale.

Daca demolezi peretele acest lucru inseamna ca vei reusi sa « pulverizezi » toate obstacolele care ti se prezinta in fata. Daca spargi si demolezi peretele sau zidul din vis vrei reusi sa iti depasesti limitele, sa fii din ce in ce mai aproape de reusita. Vei avea parte de o perioada excelenta din toate punctele de vedere.

Daca visezi ca te ascunzi in spatele unui perete, a unui zid vei gasi un protector. Un zid inalt inseamna ca iti vei fonda o opinie bazata pe supozitii. Un zid mic inseamna ca o multime de obstacole vor sta in calea reusitei tale. Daca sari deasupra unui zid acest lucru inseamna ca vei reusi sa fii fericit dupa o lunga perioada de stres si de probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ