Ce inseamna paianjenul in vis?

2391

Ce inseamna paianjenul in vis? Simbol prin excelenta al unei prezente feminine sufocante, paianjenul in vis poate scoate la iveala probleme care te preocupa in viata de zi cu zi sau temeri inconstiente. Dincolo de semnificatiile negative asociate cu prezenta paianjenului in vis, paianjenul in vis poate avea si o semnificatie pozitiva precum protectia impotriva unui comportament autodestructiv sau elaborarea destinului.

Interpretarea visului in care apare un paianjen depinde in mare masura de context si de experienta personala a fiecaruia cu aceasta insecta, in si in afara visului. De exemplu, daca iti este teama de paianjeni, visul tau poate scoate la iveala temeri, nelinisti de care nu esti complet constient.

Paianjenul care te musca in vis. Arhetipul paianjenului se raporteaza energiilor feminine din lume. Daca visezi ca esti muscat de un paianjen acest lucru inseamna ca exista un conflict nerezolvat cu mama ta sau cu o femeie dominanta din viata ta. In cazul in care visezi ca mananci un paianjen acest lucru inseamna ca te afli intr-o pozitie dominanta in cadrul unei relatii sau ca detii controlul asupra unei situatii.

Daca visezi un paianjen urcand pe un perete, acesta este de bun augur. Acest vis poate semnifica ca in curand ti se vor indeplini toate dorintele.

Daca in vis iti apare un paianjen veninos acest lucru inseamna ca esti inconjurat de inflente negative care iti perturba viata de zi cu zi. S-ar putea sa ai o dependenta care iti pune santataea in pericol, de alcool sau de tutun. Daca visezi ca omori un paianjen acest lucru nu este un semn bun, vei avea parte doar de ghinioane in viitorul apropiat.

Daca in vis observi un paianjen tesandu-si panza acest lucru inseamna ca in ultima vreme ai muncit din greu si in curand vei profita de roadele muncii tale. Panza de paianjen in vis poate fi si simbolul creativitatii dar si al manipularii, fie tu esti persoana care manipuleaza, fie esti manipulat de altii.

Daca visezi un paianjen in patul tau, acest lucru poate indica o vulnerabilitate, o lipsa a increderii in fortele proprii, in cadrul unei relatii intime.

LĂSAȚI UN MESAJ