Ce inseamna ochii in vis?

18952

Vederea face parte din cele cinci simturi. Fara ea viata noastra ar fi una extrem de diferita. In fiecare zi, in orice moment, vederea ne este solicitata. Si din cauza acestei importante, ochii in vis sunt un factor imoportant pentru a intelege visele.

Iata mai multe situatii in care se pot intalni ochii in vis si cum pot fi aceste vise explicate sau interpretate.

– daca visezi ca esti orb, acest tip de vis reflecta o anumita stare de discernamant si impresia ca ai fost pacalit sau ca te-ai cam pacalit cu deciziile pe care le-ai luat.
– daca visezi ca ai privirea neclara. Acest lucru indica cel mai adesea o nevoie de ajutor pentru a putea face o alegere dificila pentru care stii ca nu ai dreptul la greseala.
– daca visezi ca esti intr-o lume in alb si negru. O viziune monocroma pentru o anumita persoana poate sa fie pentru o persoana un simbol al odihnei pentru a avea ocazia sa aprecieze din nou viata si culorile care il inconjoara.
– daca visezi ca vezi dublu, aici visul tau pare sa te puna in garda fata de persoanele false si de lucrurile nu sunt cele ce par a fi.
– daca lacrimezi o nevoie de schimbare se face simtita. Poate ca nu te simti in largul tau intr-o situatie actuala si trebuie sa faci in asa fel incat felul in care te percep cei din jur.

Culoarea ochilor este si ea importanta in vis.
– ochii albastri sunt legati cel mai adesea de o situatie amoroasa. Aici poate indica mai precis ca simbolizeaza o iubire puternica si plina de pasiune. Anunta si o iubire foarte fericita.
– ochii gri sunt cei care simbolizeaza rutina si care indica nevoia de iesi din rutina pentru a te putea dezvolta mai mult. Indica si infidelitate si tradare.
– daca nuanta ochilor este maro, trebuie sa ai grija la unele intalniri care ar putea parea mult prea dificile.
– ochii negri semnifica o iubire violenta, o iubire plina de pasiune.
– culoarea verde a ochilor in vis este cea care simbolizeaza reusita.
– ochii rosii sunt legati de eroare, deci ai grija la alegerile pe care le faci.

Alte semnificatii.
– daca visezi ca iti pierzi ochii, inseamna avere.
– daca visezi ochii inchisi inseamna ca te confrunti cu o raceala amoroasa.
– daca visezi ca ai ochii in culori diferite inseamna ca esti in cautarea unei noi strategii pentru un lucru care iti sta aproape de inima.
– atunci cand visezi ca nu poti deschide ochii, inseamna ca refuzi sa vezi sau sa admiti existenta unei situatii sau a unui eveniment. Simbolizeaza si durere.
– ochii inlacrimati inseamna ca dorintele tale vor fi realizate si ca femeilor le va face placere sa iti cedeze.
– daca visezi ochii atinsi de miopie, inseamna ca trebuie sa ai grija la falsii prieteni.
– daca visezi ca un membru al familiei isi pierde vederea inseamna ca acesta are nevoie de tine.

1 COMENTARIU

  1. Cristian Andrei

    Ce inseamna cand vad neclar cu ochiul stang si aveam ochiul acoperit cu o pelicula ce ceata alba imi puteti spune ce semnifica

LĂSAȚI UN MESAJ