Ce inseamna ochii in vis?

421

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, martorii celor mai ascunse acte ale noastre, ochii reprezinta justitia interioara. Ochii se afla in stransa legatura cu constiinta. Ochii in vis reprezinta viziunea pe care o are persoana care viseaza asupra ei insesi si se afla in stransa legatura cu judecata, vinovatia. Privirea este revelatoare, ne transmite cele mai profunde ganduri, reflecta veritabila natura a unei persoane. Dupa cum spuneam mai sus, ochii sunt oglinda sufletului.

Daca visezi ca esti orb, ca ti-ai pierdut vederea, acesta poate semnfica  un refuz al tau de a privi, de a vedea mediul inconjurator, lumea care te inconjoara pe care refuzi sa o accepti dintr-un motiv sau altul. Poate realitatea ti se pare mult prea dura sau mult prea periculoasa pentru tine. Ce adevar incerci sa ascunzi in viata oculta?

Daca visezi ca stai prost cu vederea sau ca porti ochelari, acest lucru inseamna ca judecata ta este intunecata de subiectivitatea ta, ai nevoie de mai multa indrazneala in viata de zi cu zi, de un imbold. Ceva te impiedica sa vezi, sa intelegi buna desfasurare a lucrurilor din viata de zi cu zi. Poate ar trebui sa iti revizuiesti conceptele, obiceiurile si comportamentul. Ce defect ar trebui corectat mai intai? Si culoarea ochelarilor din vis este deosebit de importanta – se afla in stransa legatura cu felul in care privesti lumea inconjuratoare.

Daca visezi ochi ciudati, bizari, deformati, inseamna ca nimic nu te mai multumeste in viata, nimeni nu mai reuseste sa iti faca pe plac, oricat ar incerca acest lucru. Daca cineva este cu ochii pe tine in vis acest lucru inseamna ca ascunzi ceva grav.  Daca cineva te priveste intr-un mod mai ciudat inseamna ca investitiile realizate vor avea parte de succes. Daca te dor ochii, o persoana draga tie sau o persoana din anturajul tau se va imbolnavi.

In cazul in care admirii ochii frumosi ai unei femei inseamna ca vei primi o mostenire substantiala sau vei avea parte in curand de un castig important. Ochii negri in vis semnifica ca vei fi insotit intr-o calatorie de o persoana draga tie.

LĂSAȚI UN MESAJ