Ce inseamna masina in vis?

833

Masina este un mijloc de transport pe care in general il folosim mai mult si mai des. Care este semnificatia visului in care o masina isi face aparitia? O masina ne reflecta personalitatea, felul in care ne traim viata si in care ne-am dori sa o traim, felul in care ne-am dori sa fim vazuti de altii.

Daca in vis tu esti cel care ai condus masina acest lucru semnifica ca detii controlul asupra vietii tale. Daca esti pasagerul din dreapta intr-o masina, atunci risti sa pierzi, incetul cu incetul, controlul asupra evenimentelor din viata ta.

Daca in vis iti apare o masina eleganta, de lux, vei face cunostinta cu o serie de personaje distinse sau vei avea o relatie cu o astfel de persoana. Daca esti lovit de o masina acest lucru inseamna ca vei intampina un obstacol in viata, vei fi nevoit sa treci peste o situatie mai dificila. Daca visezi ca o masina iti transporta bunurile, este incarcata cu lucruri acest lucru inseamna ca munca si eforturile tale vor fi recompensate. Daca masina este goala, eforturile tale au fost depuse degeaba, nu esti rasplatit pentru munca depusa.

Daca in vis iti apare o masina care se rastoarna pe drum iar bunurile transportate cu masina respectiva sunt si ele rasturnate pe sosea, acest lucru inseamna ca vei pierde o suma mare de bani. Daca vezi o masina care transporta mobila, vei avea parte de o schimbare importanta in viata. Daca masina din vis pierde o roata, vei fi suprins de incapatanarea de care da dovada o persoana din anturajul tau.

Daca in vis iti apare o masina trasa de oameni vei accede in cel mai scurt timp la putere. Daca tu esti cel care conduce o masina vei avea parte de succes in viata. Daca esti asezat intr-o masina, te apropii incetul cu incetul de fericire. Daca ai pana cu masina pe care o conduci vei avea parte de un esec rasunator. Daca admiri o masina succesul va veni mai tarziu. Daca in vis iti apare o masina mai veche, te afli in pragul depresiei, esti nervos mai mereu.

Ti-a placut?
Articolul precedentVisele si culorile
Articolul următorCe inseamna rochia in vis

LĂSAȚI UN MESAJ