Ce inseamna mancarea in vis?

540

Mancarea in vis semnifica hranirea spiritului, reprezinta energiile vitale pe care le absorbim. Indica, cu alte cuvinte, un aport de resurse in viata noastra. Alimentele in vis pot semnifica iubirea, prietenia, ambitia, sexul sau placerea din viata de zi cu zi. Mancarea corespunde satisfacerii foamei, stapanirea acesteia din urma. Astfel, in cazul in care visezi ca nu ai reusit sa mananaci chiar daca ti-a fost foame, acest lucru inseamna ca stilul tau de viata trebuie schimbat deoarece nu iti aduce niciun fel de satisfactii.

Evenimentele sentimentale sunt adesea prezente in vis sub forma de dulciuri precum fructe, prajituri, bomboane, desert sau ciocolata. Este important in momentul in care iti apare hrana in vis sa stii daca felul consumat in vis este preferatul tau sau nu sau daca este vorba despre un fel de mancare necunoscut tie sau care nu iti place. Daca hrana din vis este delicioasa acest lucru inseamna ca ai gasit alimentul sau acel lucru dupa care spiritul tau tanjea. In caz contrar, daca mancarea din vis nu iti place, spiritul tau nu este hranit in mod corespunzator.

Dezgustul vis-a-vis de un fel de mancare sau de carne se raporteaza la placerile carnale, adica la sexualitate. Visul vine sa iti spuna ca viata ta intima nu este una satisfacatoare, de exemplu o friptura stricata iti poate indica acest lucru.

Visele in care apare painea vorbesc depsre hrana spirituala. Ne rugam la Dumnezeu sa ne ofere painea noastra cea de toate zilele, acel lucru de care avem cu adevarat nevoie zi de zi.

Daca visezi ca stochezi undeva hrana acest lucru inseamna ca iti este teama de privari, iti este teama ca vei fi nevoita sa te privezi de hrana preferata dintr-un motiv sau altul. Daca visezi ca mananci mancare stricata acest lucru arata o nemultumire cu privire la trecut. Daca alimentele din vis nu au un gust bun acest lucru indica un resentiment. In cazul in care faci excese in vis acest lucru indica nevoia ta de compasiune, de afectiune. Daca alimentele pe care le consumi sunt prea garse, acest lucru inseamna ca esti avid de asimilarea cat mai multor cunostinte.

LĂSAȚI UN MESAJ