Ce inseamna lemnul in vis

2643

Lemnul provine de la arbori insa este folosit si se declina in mai multe feluri. Persoanelor care le apare lemnul in vis au parte de trairi emotionale intense. Iata cele mai frecvente interpretari a viselor in care apare lemnul.

Daca in vis iti apare un obiect din lemn vei beneficia in cel mai scurt timp de ajutorul de care ai nevoie pentru a te bucura de succes in tot ceea ce faci. Prietenii tai sunt fideli, gata oricand sa iti ofere sprijin.

Daca te-ai ratacit in vis intr-o padure acest lucru inseamna ca vei avea parte de un conflict, banii fiind cauza principala a izbucnirii conflictului.

Daca in vis tai lemne esti pe cale sa iti pierzi averea. Daca vezi pe cineva taind lemne in vis cineva apropiat tie va deceda in curand. Daca visezi ca stivuiesti lemne acest lucru inseamna ca trebuie sa iti faci cat mai repede cu putinta ordine in viata si in ganduri.

Daca in vis mesteresti ceva cu lemnul inseamna ca in curand vei primi vesti bune sau vei fi recompensat pentru ceva. Daca in vis iti apare o banca de lemn acest lucru inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte de o aventura romantica sau ca vei avea parte de un mic profit.

Casa de lemn semnifica neintelegeri, probleme si acuzatii sau chiar din contra, te vei simti mandru/mandra de ceva. Crucea de lemn semnifica speranta, fericirea, este de bun augur in general cand unei persoane ii apare o cruce de lemn in vis.

Daca in vis iti apare un brat de lemne de foc inseamna ca situatia ta financiara se va imbunatati in viitorul apropiat. Visul in care tu esti cel/cea care pune lemne pe foc inseamna o pasiune arzatoare din trecut sau din viitor. Daca visezi ca folosesti lemne pentru a aprinde un foc, inseamna ca ai initiativa, ai o multime de idei pe care iti doresti sa le pui in curand in aplicare.

Lemnele uscate in vis semnifica ca urmeaza sa investesti in ceva de durata si vei reusi sa castigi o suma mare de bani, vei avea parte de bucurii in viata, vei reusi sa treci peste un examen greu din viata sau te vei casatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ