Ce inseamna infidelitatea in vis?

1067

Infidelitatea in vis simbolizeaza un sentiment de culpabilitate, de nesiguranta. Visul in care suntem tradati, inselati de partenerul de viata, de un prieten sau de un membru al familiei este destul de comun si este adesea asociat unei lipse de transparenta in cadrul relatiei actuale, cu impresia ca nu esti luat in seama de cei apropiati.

Daca visezi ca tu esti cel/cea care comite un adulter acest lucru semnifica ca simti nevoia sa iti exprimi dorintele, nevoile sexuale. Acest vis mai poate semnifica o auto-tradare. Te afli intr-o situatie deloc profitabila sau intr-o situatie ilegala? Acest tip de vis iti transmite un semnla de alarma, trebuie sa rezolvi aceasta situatie de urgenta.

Visul in care iti inseli partenerul/partenera reprezinta culpabilitatea, tradarea sinelui. Infidelitatea in vis sugereaza ca ti-ai compromis ideile si integritatea. Iti risipesti energia si timpul cu lucruri inutile?

Infidelitate si sexualitate. Acest tip de vis poate fi reflectul unei pasiuni sexuale intense. Te afli in plina faza de explorare sexuala. Daca in vis iti apare o infidelitate si urmeaza sa te casatoresti in curand sau tocmai ai inceput o relatie amoroasa, acest vis semnifica un sentiment de angoasa vis-a-vis de aceasta schimbare importanta din viata. Infidelitatea si sexualitatea in vis mai poate semnifica o viata sexuala plictisitoare, nevoia de a veni cu ceva nou. Daca nu esti multumit/a de ceva, trebuie sa vorbesti cu partenerul deschis despre lucrurile care te nemultumesc.

Importanta personajelor dintr-un astfel de vis. Daca visezi ca ai o legatura cu superiorul tau acest lucru inseamna ca ti-ar placea sa ai autoritate, sa ai putere si sa controlezi lucrurile.

Daca esti inselat/a in vis de partenerul de viata aceasta reprezinta o problema de abandon, semnifica lipsa increderii in partenerul de viata. Iti este teama ca partenerul de viata iti va fi infidel, ca iti ascunde un lucru important. Simti ca nu iti acorda atentia necesara, ca te neglijeaza.

Daca visezi ca iti suprinzi partenerul inselandu-te acest lucru semnifica lipsa increderii in partenerul de viata sau un sentiment de culpabilitate, de nesiguranta, de inferioritate. Daca tu esti cel/cea suprinsa, acest lucru inseamna ca te afli intr-o relatie nepotrivita din care vrei sa scapi.

Ti-a placut?
Articolul precedentLeul in vis – semnificatii
Articolul următorTipurile de vise

LĂSAȚI UN MESAJ