Ce inseamna iepurele in vis?

0
1288

In vis, iepurele este adesea simbol al vietii, al energiei, a cresterii puterii, a fortelor vitale sau materiale. Iepurele este un animal asociat cu reproducerea, cu procreerea. Astfel, iepurele in vis poate face referire la dorinta de a avea un copil. Cu toate acestea, fecunditatea poate fi simbolica, iepurele in vis putand semnifica ducerea la bun sfarsit a unui proiect de lunga durata, cu rezultate satisfacatoare.

Daca visezi ca esti inconjurat de o multime de iepuri, acest lucru inseamna ca iti este teama ca iti vei pierde din capacitati sau din abilitati. Iepurele poate reprezenta in egala masura vulnerabilitatea, este prada favorita a vanatorului. Te simti urmarit, persecutat, in pericol.

Iepurele in vis ne duce cu gandul la amintirile din copilarie, reprezinta o trecere timida de la starea de inconstienta la starea de constienta. Iepurele ne invita sa urmam calea obscura a amintirilor, asemeni iepurelui din Alice in Tara Minunilor. Reprezinta o deschidere spre imaginarul copilaresc, asupra amintirilor refulate, spre lumea inconstientului si a minunilor acestuia.

Daca in vis iti apare un iepure negru acest lucru inseamna ca iti este teama de intimitate, iti este teama sa te apropii mai tare de partenerul de viata.  O alta interpretare a iepurelui negru in vis se refera la faptul ca anunta un necaz, o tragedie.

Daca iti apare un iepure alb in vis acest lucru inseamna ca vei avea parte de succes si fericire in viitorul apropiat. Vei reusi sa treci peste obstacole si sa ii ignori pe toti cei care iti vor raul. In plus, vei atrage o multime de prietenii, toti din anturajul tau te vor respecta pentru faptul ca esti o persoana saritoare si generoasa. Iepurele in vis mai poate semnifica cel care te ghideaza spre cea mai buna directie.

Daca in vis iepurele fuge, vei avea noroc iar vremea va fi deosebit de frumoasa in ziua respectiva. Daca iepurele mananca in vis acest lucru inseamna ca esti impacat cu tine insuti, nu iti este teama de provocari si de asumarea responsabilitatilor. Daca esti celibatar si visezi ca prinzi un iepure acest lucru inseamna ca te vei insura in curand.

Ti-a placut?
Articolul precedentCe inseamna ochii in vis?
Articolul următorLupul in vis

LĂSAȚI UN MESAJ