Ce inseamna hainele in vis?

0
431

Hainele reprezinta fatada pe care o prezentam celorlati. Reprezinta gusturile si preferintele noastre, ne definesc personalitatea sau o ascund, dupa caz. Mult prea mici sau prea mari, frumoase sau rupte, hainele in vis vorbesc despre atitudinea noastra si despre rolul nostru social.  Curatenia si starea hainelor pe care le purtam reflecta starea noastra fizica. Culoarea hainelor pe care le purtam este la fel de importanta.

Daca hainele din vis sunt rupte sau deteriorate, acest lucru inseamna ca nu te apreciezi la justa ta valoare si traduc un sentiment de inferioritate. Daca hainele sunt murdare in vis, acestea se afla in stransa legatura cu un sentiment de vinovatie, de culpabilitate. Daca esti imbracat cu hainele unei alte persoane (mebru al familiei, prieten, coleg de munca) acest lucru inseamna ca ti-ar placea sa te comporti asemeni acelei persoane, sa ai calitatile acesteia.

Pantofii pe care ii porti reprezinta felul in care treci prin viata, felul in care ii privesti pe cei din jur. Starea lor indica informatii importante cu privire la sentimentul tau de siguranta personala. In unele cazuri, pantofii fac referire la cautarea sufletului pereche (gasirea perechii de pantofi potrivite, pe masura ta) sau la o deceptie sentimentala.

Palaria este un accesoriu vestimentar ce indica o pozitie sociala sau rolul pe care il joci in societate. In functie de utilizarea accesoriului respectiv in vis, aceasta are rolul de a te acoperi, prin urmare de a te ascunde sau de a scoate la iveala unele responsabilitati (purtarea palariei).

Hainele murdare in vis semnifica necaz, nefericire, descurajare. Hainele curate inseamna optimism, armonie, veselie, simpatie sau atitudine pozitiva. Hainele mai pot semnifica o imagina favorabila in lume sau o mai buna comunicare cu persoanele din jurul tau.

Hainele albe tinute intr-un dulap sugereaza faptul ca trebuie sa te luminezi. S-ar putea ca recent sa fi trecut printr-o depresie crunta sau printr-o criza existentiala. Acum totul merge spre bine. Trebuie sa treci peste toate problemele si sa iti schimbi atitudinea.

Daca porti haine albe in vis acest lucru inseamna ca te asteapta o perioada fericita, lipsita de griji. Viitorul suna bine cu alte cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ