Ce inseamna hainele in vis?

463

Esti curios ce inseamna cand visezi haine? Hainele reprezinta fatada pe care o prezentam celorlati. Reprezinta gusturile si preferintele noastre, ne definesc personalitatea sau o ascund, dupa caz. Mult prea mici sau prea mari, frumoase sau rupte, hainele in vis vorbesc despre atitudinea noastra si despre rolul nostru social.

Curatenia si starea hainelor pe care le purtam reflecta starea noastra fizica. Culoarea hainelor pe care le purtam este la fel de importanta. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza ce inseamna cand visezi haine.

Ce inseamna cand visezi haine

Daca hainele din vis sunt rupte sau deteriorate, acest lucru inseamna ca nu te apreciezi la justa ta valoare si traduc un sentiment de inferioritate. Daca hainele sunt murdare in vis, acestea se afla in stransa legatura cu un sentiment de vinovatie, de culpabilitate. Daca esti imbracat cu hainele unei alte persoane (membru al familiei, prieten, coleg de munca) acest lucru inseamna ca ti-ar placea sa te comporti asemeni acelei persoane, sa ai calitatile acesteia.

Ce inseamna cand visezi pantofi. Pantofii pe care ii porti reprezinta felul in care treci prin viata, felul in care ii privesti pe cei din jur. Starea lor indica informatii importante cu privire la sentimentul tau de siguranta personala. In unele cazuri, pantofii fac referire la cautarea sufletului pereche (gasirea perechii de pantofi potrivite, pe masura ta) sau la o deceptie sentimentala.

Ce inseamna cand visezi haine, mai precis o palarie. Palaria este un accesoriu vestimentar ce indica o pozitie sociala sau rolul pe care il joci in societate. In functie de utilizarea accesoriului respectiv in vis, aceasta are rolul de a te acoperi, prin urmare de a te ascunde sau de a scoate la iveala unele responsabilitati (purtarea palariei).

Ce inseamna cand visezi haine murdare

Hainele murdare in vis semnifica necaz, nefericire, descurajare. Hainele curate inseamna optimism, armonie, veselie, simpatie sau atitudine pozitiva. Hainele mai pot semnifica o imagina favorabila in lume sau o mai buna comunicare cu persoanele din jurul tau.

Ce inseamna daca visezi haine albe. Hainele albe tinute intr-un dulap sugereaza faptul ca trebuie sa te luminezi. S-ar putea ca recent sa fi trecut printr-o depresie crunta sau printr-o criza existentiala. Acum totul merge spre bine. Trebuie sa treci peste toate problemele si sa iti schimbi atitudinea.

Daca porti haine albe in vis acest lucru inseamna ca te asteapta o perioada fericita, lipsita de griji. Viitorul suna bine cu alte cuvinte.

Daca in continuare te intrebi ce inseamna daca visezi haine, atunci trebuie sa stii ca acestea reprezinta imaginea pe care vrei sa o arati celorlalti. Hainele din partea de sus a corpului reprezinta principiul masculin si hainele din partea de jos a corpului reprezinta principiul feminin.

Daca visezi haine vechi si demodate

Te intrebi ce inseamna daca visezi haine vechi si demodate? Atunci trebuie sa stii ca acest vis incearca sa iti transmita ca ai o parere cam proasta despre tine. Lipsa increderii in sine insusi te priveaza de anumite responsabilitati.

Data viitoare cand vei avea un astfel de vis vei sti cum sa il interpretezi.

LĂSAȚI UN MESAJ