Ce inseamna focul in vis?

0
585

Focul exercita o atractie majora pentru majoritatea din noi. Din toate timpurile, omul a fost fascinat de foc, de flacara emanata de acesta, de contemplarea unei lumanari aprinse.

Visele in care apare focul sunt intotdeauna in stransa legatura cu o serie de forte importante. In realitate, focul este simbolul energiei psihice, se raporteaza la focul inimii. In visele pozitive, focul, aparitia sa, face referire la purificare, la caldura si la lumina. Cu alte cuvinte, focul incalzeste sau lumineaza.

In cazul in care in vis iti apar flacari mari, ca si cum flacarile ar vrea sa atinga cerul, acest tip de vis se afla in relatie strana cu marile sentimente sau marile idei care iti lumineaza existenta, calea spre indeplinirea idelurilor marete.

Daca in vis iti apare un camin luminos sau un semineu, mesajul acestui vis este unul pozitiv, semnifica faptul ca degajezi o caldura si o lumina benefica, ii impresionezi pe cei din jur cu caldura ta sufleteasca.

In visele negative, aparitia focului face referire la distrugere sau la focul interior (pasiune, febra, lipsa controlului). Un foc intr-un semineu sau absenta aecstuia se afla in stransa legatura cu caminul familial. Daca persoana care viseaza se arde, acest avertisment se refera la viata sa sexuala deoarece risca sa se consume trup si suflet daca nu ia precautiile necesare pentru a-si calma impetuozitatea si pornirile patimase.

Incendiul in vis traduce un pericol imediat care trebuie luat in serios. Focul este in acest caz sinonim cu o situatie de urgenta. Incaperea in care izbucneste incendiul este si ea importanta, indicand locul in care trebuie cautata problema. Daca focul s-a declansat la subsol (inconstient), in dormitor (intimitate) sau in bucatarie (loc de transformare) este extrem de important.

Daca in vis iti apare foc cu fum negru acest lucru inseamna ca urmeaza sa te casatoresti cu un partener de viata nepotrivit pentru tine. Focul de paie semnifica ca esti prins intr-o situatie ce urmeaza sa scape curand de sub control. Daca cafeaua da in foc inseamna ca vei avea spor si noroc la bani. Daca focul este modest insa aprins vei avea parte de sanatate si fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ