Ce inseamna focul in vis?

639

Te-ai intrebat mereu ce inseamna cand visezi foc? Focul exercita o atractie majora pentru majoritatea din noi. Din toate timpurile, omul a fost fascinat de foc, de flacara emanata de acesta, de contemplarea unei lumanari aprinse. Daca si tu esti curios ce inseamna cand visezi foc citeste randurile de mai jos.

Ce inseamna cand visezi foc

Visele in care apare focul sunt intotdeauna in stransa legatura cu o serie de forte importante. In realitate, focul este simbolul energiei psihice, se raporteaza la focul inimii. In visele pozitive, focul, aparitia sa, face referire la purificare, la caldura si la lumina. Cu alte cuvinte, focul incalzeste sau lumineaza.

In cazul in care esti curios ce inseamna daca visezi foc si in vis iti apar flacari mari, ca si cum flacarile ar vrea sa atinga cerul, acest tip de vis se afla in relatie strana cu marile sentimente sau marile idei care iti lumineaza existenta, calea spre indeplinirea idelurilor marete.

Daca vrei sa stii ce inseamna cand visezi foc si in vis iti apare un camin luminos sau un semineu, mesajul acestui vis este unul pozitiv, semnifica faptul ca degajezi o caldura si o lumina benefica, ii impresionezi pe cei din jur cu caldura ta sufleteasca.

Focul in visele negative

In visele negative, aparitia focului face referire la distrugere sau la focul interior (pasiune, febra, lipsa controlului). Un foc intr-un semineu sau absenta aecstuia se afla in stransa legatura cu caminul familial. Daca persoana care viseaza se arde, acest avertisment se refera la viata sa sexuala deoarece risca sa se consume trup si suflet daca nu ia precautiile necesare pentru a-si calma impetuozitatea si pornirile patimase.

Ce inseamna cand visezi foc

Incendiul in vis traduce un pericol imediat care trebuie luat in serios. Focul este in acest caz sinonim cu o situatie de urgenta. Incaperea in care izbucneste incendiul este si ea importanta, indicand locul in care trebuie cautata problema. Daca focul s-a declansat la subsol (inconstient), in dormitor (intimitate) sau in bucatarie (loc de transformare) este extrem de important.

Fum negru in vis

Daca in vis iti apare foc cu fum negru acest lucru inseamna ca urmeaza sa te casatoresti cu un partener de viata nepotrivit pentru tine. Focul de paie semnifica ca esti prins intr-o situatie ce urmeaza sa scape curand de sub control. Daca cafeaua da in foc inseamna ca vei avea spor si noroc la bani.  Ce inseamna daca visezi foc cand focul este modest? Daca focul este modest insa aprins vei avea parte de sanatate si fericire.

Daca in continuare vrei sa stii ce inseamna daca visezi foc, afla ca focul mai poate semnifica si furia. Un incendiu de padure care devasteaza poate fi interpretat drept o furie iesita de sub control iar un incendiu pe care il initiaza persoana care viseaza poate fi un semn al faptului ca persoana respectiva incearca sa isi tina furia sub control. Daca visezi ca stingi un foc acest lucru semnifica ca esti pe cale sa detii controlul asupra unei anumite situatii din viata de zi cu zi.

Acum stii si tu ce inseamna daca visezi foc pentru a impartasi si cu prietenii si cunostintele tale aceste interpretari.

LĂSAȚI UN MESAJ