Ce inseamna delfinul in vis?

0
1436

Delfinul in vis este in general un vis pozitiv. Te trezesti plin de energie, bine dispus. Inca de pe vremuri, delfinii sunt simbolul prieteniei, al angajamentelor si energiei pozitive. Un defin in vis poate avea o multime de interpretari, persoana care viseaza este cea care poate sa determine cel mai bine semnificatia unui astfel de vis. Un astfel de vis trebuie interpretat in functie de evenimentele traite in viata de zi cu zi.

Un grup de delfini. In general, un vis care infastiseaza mai multi delfini inotand in ocean indica ca persoana care viseaza se afla pe drumul cel bun, va avea parte doar de succes in viata. Incearca sa iti pastrezi atitudinea pozitiva in viata. Indeparteaza-te de persoanele cu vibratii negative.

Daca visezi ca te joci cu un delfin acest lucru inseamna ca esti o persoana afectuoasa si prietenoasa. Iti place sa fii mereu inconjurat de prieteni si esti mereu deschis spre noutate, schimbare.

Daca in vis iti apare un delfin care urmeaza un vapor si tu observi delfinul de la departare, acest vis este considerat in general drept un semn negativ. Subconstientul tau incearca sa te previna despre un anumit lucru. Tu esti cel care trebuie sa isi dea seama despre ce este vorba. Nu lasa garda jos deoarece urmeaza sa intampini un obstacol in viata.

Daca visezi ca te deplasezi pe un delfin acest lucru semnifica ca in viata ta urmeaza sa aiba loc o serie de schimbari importante si ca esti sigur ca ai luat cea mai buna decizie inr-o anumita privinta. Nu te indoiesti de acest fapt si accepti toate aceste schimbari cu incredere. Esti optimist, esti sigur de faptul ca te asteapta o multime de suprize placute.

Daca in vis iti apare un delfin mort sau ranit, in agonie, acest lucru inseamna ca iti este teama sa nu pierzi o persoana importanta din viata ta. Daca aceasta persoana a decedat recent, inseamna ca iti lipseste enorm.

Daca in vis iti apare un delfin capturat care incearca cu disperare sa isi regaseasca libertatea, inseamna ca iti este teama sa nu fii tradat de cineva din anturajul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ