Ce inseamna daca visezi o poza?

0
2294

Pozele in vise simbolizeaza retrospectiune. Pozele reprezinta amintiri ale unor momente traite la care ne-am dori sa ne reintoarcem. Prin urmare, daca iti apare o poza cu tine in vis, acest lucru ar putea semnifica ca simti nevoia sa reflectezi, sa meditezi, sa iti clarifici sentimentele si sa iti regandesti actiunile pe viitor. Daca visezi o poza in care apari urat sau deformat acest lucru ar putea insemna ca esti coplesit de remuscari. Te simti vinovat de un anumit act comis in trecut.

In cazul in care apari intr-o poza si esti mai frumos decat natura infatisata in poza, mai tanar decat esti in realitate, acest lucru inseamna ca stima ta de sine are mari sanse sa creasca. Daca iti visezi propria imagine, extrem de diferita de ceea ce esti in realitate, acest vis anunta o serie de schimbari bruste in viata ta.

Daca visezi o poza rupta acest lucru inseamna ca vei avea parte de o neintelegere sau de un conflict. Calitatea pozei, fie ea recenta sau veche va situa acest conflict in timp, va determina daca conflictul este mai vechi sau mai recent. Daca in vis iti apare o poza de familie acest vis poate reflecta viata de familie. Daca poza de familie este deteriorata atunci cel mai probabil nici relatia de familia nu este una buna. In cazul in care visezi o poza magnifica de familie acest lucru poate semnifica ca simti nevoia sa fii sprijinit de membrii familiei.

Daca in vis iti apare o poza in alb si in negru acest lucru poate sugera ca parerea ta cu privire la un anumit subiect este mult prea transanta si ca iti cam lipseste subtilitatea. Trebuie sa examinezi toate fetele problemei inainte de a-ti face o parere defintiva.

Daca visezi ca ii faci o poza unei persoane necunoscute acest lucru inseamna ca o persoana din anturajul tau urmeaza sa te surprinda in curand, va face un lucru de care nu o credeai capabila.

Daca visezi ca iti faci o poza cu o vedeta acest lucru inseamna ca unele persoane din anturajul tau sunt superficiale, bazate doar pe interes.

LĂSAȚI UN MESAJ