Ce inseamna daca visezi numere? Simbolistica si interpretare

7353

Visezi destul de des numere si nu stii ce ar putea inseamna? In acest articol iti spunem ce inseamna daca visezi numere.

Numarul 1 reprezinta debutul unui ciclu material sau spiritual. Simbolizeaza inceputul, autonomia, energia Yang, actvitatea si dominanta masculina.

Aparitia numarului unu in vis invita la dinamism. Este momentul pentru un nou proiect, pentru a avansa, pentru a experimenta. Numarul 1 pozitiv inseamna initiativa, energie, vointa, ambitie, independenta si incredere in sine. Numarul 1 negativ inseamna orgoliu, egoism, individualism, imaturitate.

Numarul 2 inseamna o diviziune a tuturor lucrurilor, forta si slabiciunea, dualitatea interna sau opozita exterioara trebuie sa fie depasite pentru a avansa, simbolizeaza mama, uniunea, asocierea, cuplul, casatoria, dominanta feminina si energie Yin.

Aparitia numarului 2 in vis inseamna si o contradictie sau un lucru de facut. Te invita la meditatie. Numarul 2 pozitiv semnifica si receptivitate, sensibilitate, diplomatie si ascultare. Numarul 2 negativ dualitate, opozitie, separare, indoiala, pasivitate.

Numarul 3 inseamna divina trinitate in traditia ezoterica. Simbolizeaza si fiul, triunghiul, perfectiunea si sinteza.

Aparitia numarului 3 in vis se raporteaza la relatia ta cu fiinta. Te invita sa tii cont de cele trei compozante ale tale. numarul 3 pozitiv inseamna comunicare, creativitate, entuziasm si simt artistic. Numarul 3 negativ inseamna orgoliu, superficialitate, confuzie.

Numarul 4 reprezinta stabilitatea materiala, protectia, autoritatea si munca, dar si patratul in patru elemente, 4 anotimpuri sau patru dorectii. Aparitia sa in vis vorbeste despre o realizare materiala, de o stabilitate.

Numarul 4 pozitiv inseamna stabilitate, soliditate, perseverenta, organizare si tenacitate. Numarul 4 negativ inseamna tiranie, rigiditate si rutina.

Numarul 5 inseamna schimbare si libertate. Simbolizeaza stelutele, dar siomul cu cinci degete la o mana, cele cinci simturi pentru a percepe lumea. Aparitia numarului 5 in vis inseamna o tranzitie si uneori o uniune. Problemele se rezolva, proiectele se concretizeaza fara dificultati de netrecut.

Numarul 5 pozitiv inseamna adaptabilitate, spontaneitate, mobilitate, dinamism, aventura si descoperire. Numarul 5 negativ inseamna si sedentarism, abuz exces sau frivolitate.

Numarul 6 inseamna situatii contradictorii, lupta, dificultati, alegeri dificile. Reprezinta si perfectiunea. Aparitia sa in vis vorbeste despre incertitudini.

Numarul 6 pozitiv inseamna responsabilitate, liber arbitru, armonie, rabdare, familie, intelegere. Numarul 6 negativ inseamna ezitare, exigenta, suspiciuni, gelozii sau nerabdare.

Numarul 7 reprezinta o cautare existentiala, misticismul si norocul. Aparitia sa in vis inseamna ca trebuie sa iti cultivi gradina interioara cu rabdare si cu iubire.

Numarul 7 pozitiv inseamna curiozitate, cunoastere, analiza, cautare, viata interioara, originalitate. Numarul 7 negativ inseamna si solitudine, izolare, renuntare, introvertire.

Numarul 8 reprezinta o reusita materiala, energie, cinste, curaj. Este un simbol al infinitului si inseamna ca trebuie sa dai dovada de prudenta si sa actionezi cu moderatie.

Numarul pozitiv inseamna curaj, putere, vigoare, ambitie si indrazneala. Numarul 8 negativ inseamna orgoliu, rigiditate, intoleranta, avaritie.

Numarul 9 inseamna sfarsitul unui ciclu, simbolizeaza idealul, un bilant, trebuie sa meditezi mai mult, sa actionezi cu prudenta si cu precautie.

Numarul 9 pozitiv inseamna generozitate, devotiune, altruism, sensibilitate si compasiune. Numarul 9 negativ egoism, austeritate si o lipsa a sociabilitatii.

Numarul zero inseamna vidul, infinitul care nu se manifesta, conceptia divina si in vis poate fi pozitiv sau negativ- o nota de zero de exemplu.

Numarul 0 pozitiv inseamna si cercul complet si perfect. Cel negativ un loc inchis, limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ