Ce inseamna daca visezi haine?

13020

Hainele reprezinta fatada pe care o prezentam celorlalti, reprezinta o modalitate de adaptare care ne defineste aparenta, disimuland mai mult sau mai putin personalitatea noastra. Prea mici sau prea mari, excentrice, hainele spun mult despre atitudinea noastra dar si de rolul nostru social. Curatenia si starea hainelor noastre reflecta starea noastra fizica.

Daca visezi ca ai cumparat haine inseamna ca nu esti sigura pe fortele tale proprii, nu ai incredere in tine. Simti nevoia de a-i proteja pe ceilalti? Daca visezi ca achizitionezi haine inseamna ca esti o persoana timida.

Daca in vis hainele iti sunt mult prea mari, nu ti se potrivesc, inseamna ca esti vazuta de persoanele din jurul tau drept o persoana aroganta. Persoanele care viseaza ca hainele ii sunt mult prea mari isi dau in general aere de superioritate sau cel putin asta cred persoanele din jurul sau. Acei dintre voi care viseaza ca hainele ii sunt prea mici sunt vazute in societate drept persoane modeste cu o multitudine de resurse fizice si psihice de care stiu sa profite din plin. Aceste persoane au o serie de talente ascunse pe care se tem sa le scoata in evidenta din cauza frustrarilor.

Daca visezi haine rupte si murdare inseamna ca reputatia ta a fost deja stirbita si simti nevoia sa iti repari reputatia deja sifonata. Cei din jurul tau nu au o parere foarte buna despre tine, ai nevoie neaparata de o redresare psihica. Daca in vis iti apar haine vechi, ponosite, zdrentuite, haine de doliu inseamna ca iti este frica sa iti pierzi pozitia pe care o ai in societate. Acest tip de vis inseamna anxietate, nevoia de consolare, pierderea initiativei.

Daca visezi haine curate, noi sau albe, inseamna ca ai o pozitie favorabila in societate, rapandesti doar armonie pe unde treci. Comunici foarte bine cu cei din jur, nu esti genul de persoana care atrage invidia persoanelor din jur, ai capacitatea de a-i inveseli pe cei din anturajul tau, ai mereu o atitudine pozitiva, ai incredere in propriile forte. Toata lumea din jur te simpatizeaza.

Daca hainele colorate sunt cele care apar in visul tau inseamna ca esti o persoana pe care cei din jurul tau se pot baza in orice situatie. Esti o persoana originala, conservatoare, mereu pusa pe distractie, o persoana careia ii este frica de schimbare, de tot ceea ce este nou.

Daca iti apar in vis haine rosii inseamna ca esti o persoana indrazneata, plina de idei originale si indrazneata, dinamica si energica. Persoanele carora le apar in vis haine rosii sunt senzuale, rafinate si pasionale.

Daca visezi haine ciudate, originale inseamna ca vrei sa iesi din tiparele clasice, vrei sa ai parte de o schimbare neasteptata, o schimbare majora in viata ta. Daca in vis iti apar hainele pe care le porti in viata de zi cu zi inseamna ca iti place rutina, esti o persoana destul de rigida, incapatanata, careia nu ii plac schmbarile.

Daca in vis iti apar haine de ploaie inseamna ca ai nevoie de protectie, iti este teama sa nu fii ranita, esti o persoana sensibila, inhibata uneori.

LĂSAȚI UN MESAJ