Ce inseamna daca visezi flori?

82004

Florile, foarte prezente in visele noastre, simbolizeaza fericirea si bucuria. Simbolizeaza insa si iubire si compasiune, blandete, frumusete si placere. O floare vazuta in vis inseamna si spiritualitate si perfectiune. Florile inseamna si un buchet de sentimente visele cu flori fiind cel mai adesea declansate de unele evenimente intime.

Florile in vis inseamna si o tinerete lunga si fericita, dar si bucurie si sanatate. Florile de crin inseamna grandoare si putere.

Daca visezi ca simti si vezi dafin, masline sau palimieri, daca esti femeie vei avea copii. Daca esti tanara inseamna ca te vei casatori in curand. Daca esti barbat, acest lucru denota prietenie, veselie, prosperitate, abundenta si succes in tot ceea ce se intreprinde.

Florile albe in vis inseamna tristete sau inocenta. Florile albe inseamna si o dorinta de casatorie in timp ce florile rosii inseamna o dorinta sexuala. Sunt cele care anunta si cele mai bune sentimente.

Florile galbene, in functie de circumstante, inseamna sau pot reprezenta gloria, succesul si prosperitatea, armonia si bucuria de a trai, bucuria unei iubiri reciproce dar si infidelitate si tradare. Florile galbene bine dezvoltate inseamna si o prosperitate crescanda.

Florile roz inseamna prietenia sau iubirea tandra, dulceata, tandretea si afectiunea, dar si tineretea. Dar simbolizeaza si infidelitatea.

Florile rosii simbolizeaza in functie de atmosfera din vis un sentiment de manie, dar si ambitie si curaj sau si iubirea ardenta si pasiunea. Florile rosii in vis inseamna si faptul ca ti se va face o declaratie.

Florile negre in vis sunt malefice. Florile in nuante de violet sunt cele care prezic gelozia.

Florile albastre simbolizeaza indepartarea, melancolia sau acalmia sentimentala. Inseamna si ca cineva se gandeste la tine.

Florile ofilite traduc o deceptie sau sfarsitul unei relatii amoroase. Florile ofilite simbolizeaza si sfarsitul unei perioade mai fericite dar pot fi si semnul unei ingratitudini.

Daca visezi flori si daca tu esti cel sau cea care le culege, inseamna ca se anunta o prietenie durabila. Florie culese inseamna si reusite si profit. Daca visezi ca arunci flori, acest lucru simbolizeaza sau prevede cearta sau disperare. Un buchet de flori in vis anunta o uniune intima.

Alte simboluri:
– florile proaspete – sanatate.
– florile frumoase – succes.
– florile care miros frumos- foarte mult bine.
– florile de pe camp reprezinta simplitatea, sanatatea si tineretea.
– florile de tei reprezinta faptul ca esti incojnurat de un secret.

Trandafirii in vis sunt cei mai frumosi si simbolizeaza multa bucurie si ca persoana care viseaza trandafiri poate visa la tot ceea este bun in viata.

Dalia in vis inseamna o ruptura. Este necesar un nou inceput si unele zile frumoase te asteapta.

Azaleea in vis semnifica faptul ca trebuie sa te feresti de lingusitori si sa faci o triere.

Orhideea simbolizeaza entuziasmul si ca esti un mare castigator in viata.

Violeta este o floare care simbolizeaza modestia, esti o persoana modesta dar foarte capabila.

Iasomia este cea care simbolizeaza calatoria, poti face unele proiecte de viitor care vor fi duse la bun sfarsit de fiecare data.

1 COMENTARIU

  1. Am visat foarte multe flori in ghivece de diferite culori asezate oarecum intr-o ordine undeva intr-o curte. Printre ele mai erau si cateva mai ofilite dar nu erau uscate.

LĂSAȚI UN MESAJ