Ce inseamna daca visezi animale?

16800

Visele cu animale sunt destul de frecvente la majoritatea persoanelor. Sa vedem insa ce inseamna un animal in vis.

Daca visezi un cerb, este foarte bine, deoarece acesta anunta succesul. Cerbul in vis inseamna prosperitate si beneficii. Inseamna si prietenie pura si sincera.

Daca visezi pisica nu e bine. Pisica este malefica in vis. Inseamna o inselaciune, o tradare, un furt. Pisica in vis este si un simbol al independentei si al sexualitatii.

Daca visezi un cal, inseamna ca esti puternic, viguros si viril. Calul alb inseamna o veste buna. Cel negru inseamna ca vei avea parte reusite in tot ceea ce faci, cel salbatic ca vei avea de-a face cu ceva delicat.

Daca visezi o capra. Capra inseamna agilitate fizica, iubirea libertatii si obstinatie. Mai multe capre in vis inseamna ca sansa iti surade, ca vei obtine ceea ce vrei.

Cainele in vis incarneaza in general fericirea conjugala. Variaza insa in functie de culori, alb inseamna o bucurie noua, negru, o viata in intregime transformata, galben ruina iar roscat batalie.

Iepurele alb in vis inseamna succes, cel negru insucces, daca omori un iepure vei fi tradat de propria familie, daca visezi ca mananci un iepure inseamna ca o boala se va vindeca.

Ariciul in vis inseamna dificultati, inseamna si o sensibilitate mare, ca iei lucrurile in mod prea personal. Cei cu tepii mari inseamna griji mari.

Ursul in vis inseamna o intriga tesuta de inamicii tai. Inseamna si forta, reinnoire si moarte. Este si un simbol al luptei.

Elefantul este excelent in vis. Inseamna ca ii vei distruge pe toti ceea ce iti doresc raul. Un elefant in vis inseamna si ca trebuie sa fii mai tolerant si mai intelegator.

Leul in vis pentru barbati inseamna virilitate, pentru o femeie cautarea unei protectii. Leul este unul din cele mai frumoase simboluri. Este regele animalelor si inseamna ca vrei sa fii stapanul destinului tau. Un leu bland si tandru inseamna ca iti domini energiile.

Daca visezi animale inseamna si ca ai unele sentimente incostiente, pe care le accepti sau pe care le respingi. Astfel, daca visezi ca te lupti cu un animal inseamna ca exista unele aspecte ale personalitatii tale pe care nu le placi si pe care incerci sa le eviti.

Daca este vorba despre un animal care vrea sa muste, oare nu agresivitatea este cea care te anima? Daca visezi la anumite rozatoare sau insecte oare nu exista ceva care te roade si care iti distruge moralul? Daca visezi un teatru plin cu animale care alearga poate ca ai nevoie de libertate, o libertate care nu este exprimata.

Daca visezi animale salbatice. Ar trebui sa te interoghezi cu privire la sentimentele oe care le exprima – manie sau teama… si care sunt lucrurile care genereaza aceste sentimentele in viata ta. Intreaba-te si daca iti domini sau nu pulsiunile.

Daca sunt domestice, animalele vazute in vis reprezinta niste aspecte pe care le-ai putut imblanzi la personalitatea ta. Felul in care reactioneaza animalul spune multe despre comportamentul tau cu privire la nevoile tale instinctive.

LĂSAȚI UN MESAJ