Ce inseamna daca iti visezi fostul iubit

942

Fostul iubit iti apare frecvent in vis insa nu stii ce semnifica acest lucru? Orice persoana care a avut o relatie de lunga durata, relatie ce a luat sfarsit dintr-un motiv sau altul, este susceptibila sa isi viseze fostul iubit, fostul partener de viata chiar daca mai tine sau nu legatura sau nu acesta. Intrebarea care ne vine in minte este urmatoarea: ce importanta are fostul meu iubit in viata mea actuala? Din ce motiv mi-a aparut in vis?

Un vis placut. Cea mai simpla explicatie cu privire la aparitia fostului iubit in vis este ca in ziua respectiva te-ai gandit la el. Amintirile frumoase sau dureroase au revenit la suprafata si creierul ne cere sa le «clasam ».

Nevoia de a clarifica anumite lucruri. O alta explicatie posibila a faptului ca fostul partener de viata iti apare in vis din cand in cand ar putea fi ca intre voi doi au ramas lucruri inca nerezolvate. Poate ca ruptura a survenit brusc si nu ati avut ocazia sa clarificati lucrurile. Poate ca nu ai avut puterea necesara sa il confrunti. Poate ar trebui sa rezolvati aceasta problema pentru ca ambii sa puteti evolua fara probleme spre alte relatii, poate mai reusite decat aceasta din urma, eliberati de greselile comise in trecut.

Un mesaj de speranta. Unele persoane carora fostul iubit le apare in vis isi pun inevitabil urmatoarea intrebare: Mai sunt inca indragostita de el? Insa, chiar daca partenerul de viata iti apare in mod frecvent in vis asta nu inseamna ca mai ai sentimente pentru el. Poate speri sa treci cat mai repede cu putinta peste aceasta despartire.

Un semn de frustrare. In momentul in care visul iti lasa impresia de nostalgie acest lucru poate insemna ca in relatia actuala ceva lipseste. Trebuie sa incerci sa imbunatatesti unele aspecte ale relatiei, fara sa iti compari actualul partener cu fostul. Incearca sa fii diplomata.

Un mesaj de alerta. Daca relatia cu fostul iubit a fost una dezastruoasa care a lasat unele traumatisme, acesta poate semnifica un mesaj de alerta, ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putere sa mergi mai departe. Poate fi un semn ca toate emotiile negative acumulate de-a lungul anilor cauta sa fie evacuate.

LĂSAȚI UN MESAJ