Ce inseamna casatoria in vis

1554

Visele in care apare o casatorie simbolizeaza armonia, tranzitia, o noua etapa in viata unei persoane.  Este posibil ca un anumit aspect din viata ta sa ajunga la final, un nou capitol sta sa inceapa.

Ce inseamna cand te casatoresti in vis? Casatoria semnifica o perioada importanta din viata marcata de cautarea armoniei si rezolvarea conflictelor interioare si exterioare. Casatoria simbolizeaza o conexiune si o legatura puternica intre indivizi, un parteneriat pe termen lung, intarirea relatiei si chiar dorinta de casatorie.

Daca esti pe cale sa te casatoresti in viata reala, visul poate fi pur si simplu expresia angoaselor si preocuparilor resimtite pe masura ce ziua cea mare se apropie cu pasi repezi. Uneori, visand ca te casatoresti mai scapi putin de stresul provocat de pregatiri.  Daca visezi ca ziua cea mult asteptata s-a transformat intr-un dezastru, ca nimic nu a iesit asa cum ti-ai dorit, inseamna ca exista o problema in viata ta care nu mai suporta amanare.

Daca visezi ca te casatoresti cu fostul iubit acest lucru inseamna ca ai invatat din greseli si ca esti pregatita sa incepi o noua viata alaturi de noul tau partener. Acest lucru nu inseamna ca te vei impaca cu fostul iubit. Visul poate simboliza similaritati existente intre relatia actuala si relatia trecuta. Esti constienta de aceste similaritati si decisa sa nu mai repetii greselile din trecut.

Daca visezi ca te casatoresti cu actualul iubit te simti impinsa de la spate sa te casatoresti. Remarca felul in care te-ai simti in vis, gandeste-te bine la acest lucru. Acest vis poate simboliza forta uniunii si dorinta de a-ti armoniza viata.

Daca visezi ca te casatoresti impotriva vointei tale s-ar putea sa fii pe cale sa faci un sacrificiu intr-o situatie sau in relatia actuala. Acest lucru poate scoate la iveala tendinta de a veni in ajutorul celorlalti, de a impiedica o suferinta. Joci rolul de protector in cadrul acestor relatii si acest vis te invita sa analizezi cu o mai mare atentie acest aspect al vietii tale.

Daca visezi o casatorie aranjata acest lucru semnifica ca cineva te-a fortat sa intri intr-o situatie in care nu iti doresti sa te afli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ