Ce inseamna casa in vis?

887

In urma cu o noapte ti-a aparut o casa in vis. Ai vrea sa stii ce semnifica casa in vis? Iti spunem noi in cele ce urmeaza.

Casa in vis semnifica siguranta, nevoile fundamentale si banii. In cazul in care visezi ca te-ai ratacit si nu reusesti sa gasesti drumul inapoi spre casa acest lucru inseamna ca ti-ai pierdut increderea in propriile forte. Daca in vis iti apare casa copilariei acest lucru inseamna ca ai nevoie de ajutor, simti nevoia sa fii protejat. Daca in casa ta isi face aparitia o persoana straina acest lucru inseamna ca vei fi inselat, tradat de o persoana apropiata tie.

In cazul in care in casa din vis intra o femeie frumoasa, acest lucru inseamna, in cazul barbatilor, o casnicie fericita si in cazul femeilor, un viitor fericit. Daca in casa intra mai multe femei acest lucru semnifica ca o femeie din anturajul tau iti va gresi. Daca in vis iti apare o casa magnifica, luxoasa care iti apartine, acest lucru semnifica ca esti nemultumit de felul in care decurg lucrurile in viata ta.

Daca casa din vis este cuprinsa de flacari acest lucru reprezinta un semnal de alarma, indica faptul ca trebuie sa ai mare grija de bunurile tale deoarece sunt puse in pericol de o persoana din anturaj. Daca in vis construiesti o casa vei intampina dificultati financiare.

Daca in vis vinzi casa, problemele tale se vor termina in sfarsit. Daca in casa din vis domneste dezordinea si haosul trebuie sa iti pui ordine in ganduri, in mintea ta domneste confuzia la momentul actual.

O casa de vacanta semnifica nostalgia visatorului dar si un eveniment care il determina sa isi aminteasca de trecut. O casa noua, recent construita indica un conflict ce va fi uitat in scurt timp. O casa in ruine sau inundata indica un avertisment, un pericol iminent.

O casa mare in vis semnifica fericirea, bogatia si abundenta sau faptul ca te poti lansa intr-un nou proiect fara probleme, ca vei avea parte de succes. Daca in vis iti apare un azil pentru batrani iti este teama de abandon.

LĂSAȚI UN MESAJ