Ce inseamna casa in vis?

472

Casa in vis evoca spatiul in care locuiesti, in care iti desfasori activitatea, atat din punct de vedere simbolic cat si figurat. Acest simbol se refera la locul in care te afli, in care locuiesti, felul in care privesti viata. In momentul in care visezi o casa, cand iti apare o casa in vis, acesta este un simbol care reprezinta fara indoiala o situatie actuala sau ideile prezente in mintea si spiritul tau.  Acest tip de vis iti ofera ocazia de a reflecta asupra lucrurilor care iti convin, lucrurior pe care ti le doresti in viata si unde ar trebui sa facem anumite schimbari.

Casa in vis simbolizeaza:

  • personalitatea ta, aspecte ale personalitatii tale ;
  • credintele tale, un ansamblu de idei ;
  • starea ta de spirit ;
  • atitudinile tale, anumite comportamente achizitionate ;
  • atasamentul fata de familie, fata de radacini, de origini ;

O casa pe care o cunosti in vis semnifica o noua maniera de a intelege lucrurile, idei sau comportamente pe care ti le-ai format in trecut si care merita sa fie revitalizate. Ar putea fi vorba despre gandurile si obiceiurile tale, obiceiuri pe care le-ai stabilit in momentul in care ai locuit in acest loc. Daca in vis iti apare casa din copilarie. Casa natala poate simboliza familia, mostenirea culturala care iti influnteaza in mod direct viata prezenta.

Daca casa care iti apare in vis iti este necunoscuta, acest fapt indica o noua modalitate de a privi lucrurile si noile obiceiuri pe care urmeaza sa ti le formezi. Casa poate reprezenta in egala masura aspecte ale vietii pe care doresti sa le explorezi si sa le dezvolti.

Ce semnificatie au incaperile din vis?

Dormitorul semnifica sfera intima a visatorului, spatial tau personal, ceea ce pastrezi privat, doar pentru tine. Nevoia de a explora si de a te odihni, de a lasa trecutul in spatele tau. Baia semnifica instinctele tale, nevoia de a te purifica, de a te reinnoi. Pivnita semnifica amintirile tale, inconstientul si subconstientul tau. Aspecte pe care le tii in mod obisnuit in umbra.

LĂSAȚI UN MESAJ