Ce înseamnă când visezi zombi

11

Ai visat zombi noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi zombi? Oricât de ciudat ți s-ar părea acest lucru, visul cu zombi este unul din cele mai frecvente vise. Asta mai ales după apariția acestor creaturi înfricoșătoare în seriale celebre precum The Walking Dead. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi zombi îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi zombi

Psihanaliștii explică că visul cu zombi și cu morți vii se află în strânsă legătură cu unele perioade mai dificile, mai problematice ale vieții. Interpretarea lor este asociată cu tulburări emoționale. Tulburări care provoacă coșmaruri în care trebuie să înfrunți mumii, zombi și alte creaturi sinistre.

În orice caz, interpretarea unui astfel de vis este în general negativă și face referire la moralul tău, fie că traversezi o perioadă de durere și de tristețe, fie cineva te critică în permanență, la locul de muncă spre exemplu.

Ce înseamnă când ești atacat de zombi

Ce înseamnă când visezi zombi, atunci când ești atacat de aceste creaturi. Dacă ești urmărit, mușcat sau atacat de un zombi în vis acest lucru semnifică că grijile, problemele îți afectează starea emoțională. Gândurile tale se concentrezi doar asupra acestui aspect negativ din viața ta. Subconștientul încearcă să te avertizeze că ar trebui să schimbi această modalitate de gândire și să abordezi problemele dintr-un alt unghi.

Dacă ucizi zombi

Ce înseamnă când visezi zombi, dacă îi ucizi în vis? Acest lucru semnifică că poți paria oricând pe tine, că ai încredere deplină în forțele proprii, în capacitățile tale de a-ți atinge obiectivele. Este un semn al voinței tale că poate face față oricărei dificultăți. Dacă ești interesat de semnificația înmormântării în vis aruncă o privire aici.

O apocalipsă cu zombi

Ce înseamnă când visezi zombi, mai precis o apocalipsă? O apocalipsă indică faptul că vei avea parte de o serie de schimbări drastice la care va trebui să te adaptezi, oricât de terifiante ți s-ar părea. Poate că nu te identifici cu niciuna din interpretările de mai sus și visele cu zombi pot fi extrem de variate. Iată deci alte interpretări posibile:

– Dacă visezi că unul din membrii familiei tale este zombi, atunci acest lucru semnifică că te-i cam distanțat de acesta în ultima perioadă;

– Dacă visezi că tu ești zombi, acest lucru semnifică că traversezi o perioadă mai dificilă (precum pierderea unei persoane dragi). Acest lucru te afectează mai mult decât ai fi crezut. O altă interpretare posibilă pentru acest vis este că poate ai nevoie de o vacanță deoarece ești epuizat.

Semnificația spirituală a visului cu zombi

Dacă te întrebi în continuare ce înseamnă dacă visezi zombi. Trebuie să știi că acest vis are și o semnificație spirituală. Din punct de vedere spiritual, biblic, acest vis este legat de fugă, de necesitatea de a scăpa și de a găsi pacea. Conceptul de mort viu există încă din epoca egipteană. Se explică în mare parte prin faptul că nu știm ce se întâmplă cu noi după moarte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ