Ce înseamnă când visezi struguri

2

Te întrebi ce înseamnă când visezi struguri? Biblia conține un simbolism diferențiat între vin și struguri. Cuvântul de origine ebraică enab și cuvântul grecesc staphyla desemnează un ciorchine de strugure, plin de fructe. Citește mai departe ca să afli ce înseamnă când visezi struguri.

Ce înseamnă când visezi struguri


Cu toate acestea, în Biblia ebraică, găsim un alt cuvânt pentru struguri, eshkol. Rădăcina lingvistică a acestui cuvânt semnifică fără copil. La fel ca în ebraică, doar consoanele sunt semnificative – vocalele pot fi pronunțate în mod diferit în cuvinte individuale – precum dialectele germane spre exemplu. Ce au aceste două cuvinte în comun?


Chiar dacă cuvântul eshkol se traduce în general prin strugure, în realitate desemnează doar tija pe care cresc aceste boabe de strugure. Dacă un strugure nu are boabe, poți vedea cadrul tijei fără copil (fără fructe). Dar, dacă strugurele poartă herrings (struguri tari, necomestibili), nu vezi cadrul tijei.


Semnificația biblică a strugurilor în vis


O scenă bine cunoscută de noi în vis este aceea în care apreciem vederea strugurilor și îi băgăm în gură cu plăcere și cu bucurie. Însă, în loc de dulceața așteptată, avem parte de ceva cu totul diferit. Gustăm cu totul altceva decât ne așteptam. Gura noastră se închide. Din păcate, avem acid în loc de un strugure dulce și gustos. Ce înseamnă dacă visezi struguri? Cum putem interpreta acest tip de vis?


Interpretarea generală


În general, atunci când ne apar în vis, strugurii simbolizează înainte de toate, o bună stare de sănătate pentru persoana care visează. Interesante pentru interpretarea acestui tip de vis sunt și circumstanțele în care se derulează visul. Dacă în vis îți apar struguri dulci atunci acest lucru semnifică iubire, siguranță și tandrețe. Strugurii acizi sau acri în vis semnifică unele dificultăți întâmpinate în viața de zi cu zi.

Visul nu poate rezolva aceste probleme decât dacă se arată cât de cât indulgent.


Dacă în vis strugurii se află încă pe viața de vie și așteaptă să fie culeși atunci acest vis înseamnă că ne putem aștepta să ne bucurăm de succes în viitorul apropiat, fie pe plan personal, fie pe plan profesional, depinde pe ce plan suntem mai axați în momentul în care ne apare acest vis.

Dacă ești în continuare curios ce înseamnă dacă visezi struguri, mai precis dacă îi mănânci, află că acesta este un semn bun. Înseamnă că o persoană din familie, sau o persoană apropiată ție va anunța o sarcină. Acest vis semnifică în egală măsură faptul că vei primi în curând vizita unei persoane apropiate ție sau vei afla că o persoană din anturaj urmează să se căsătorească.

Ce înseamnă când visezi struguri, dacă visezi că mănânci struguri stricați. Acesta nu este un semn foarte bun. Acest vis scoate în evidență temerile pe care le ai și faptul că nu ai încredere în propriile forțe, ceea ce te împiedică să îți duci obiectivele la bun sfârșit.

Ce înseamnă dacă visezi struguri, atunci când bei suc de struguri. Acest vis semnifică faptul că vei avea parte de câștiguri materiale în cel mai scurt timp.

Acum că știi ce înseamnă dacă visezi struguri, data viitoare când vei avea acest vis vei cunoaște semnificația.

LĂSAȚI UN MESAJ