Ce înseamnă când visezi polițist

1

Ce înseamnă când visezi polițist? Cu siguranță te-ai întrebat și tu de mai multe ori.Polițistul în vis încearcă să ne pună în gardă cu privire la unele probleme pe care, mai devreme sau mai târziu, va trebui să le înfruntăm.

Polițistul în vis

Ce înseamnă când visezi polițist, dacă visezi că tu ești polițist. Poliția reprezintă în general securitatea și ordinea pentru cetățeni, chiar dacă unii consideră că poliția se află în strânsă legătură cu cazurile de corupție. Un astfel de vis poate semnifica faptul că atitudinea pe care o ai va afecta persoanele din jurul tău.

Dacă visezi că un polițist te urmărește

Ce înseamnă când visezi polițist, dacă un polițist te urmărește. Acest lucru semnifică că ne simțim presați, încolțiți de propriile noastre probleme sau chiar de gândurile noastre. Teama de a fi expus în mod public este atât de puternică încât am ales să fim absorbiți și să pretindem că acțiunile noastre nu au niciun fel de consecință. Însă există un moment în care, după ce am luptat atâta amar de vreme cu realitatea, nu mai putem purta această culpabilitate care ne macină și trebuie să coborâm cu picioarele pe pământ. Pentru a trăi în pace și în armonie, ar trebui să facem mea culpa, să ne recunoaștem greșelile și să fim sinceri cu persoanele apropiate nouă.

Dacă visezi că tu ești polițistul

Ce înseamnă când visezi polițist, dacă tu ești polițistul. Acest vis este asociat cu dorința de a avea mai multă autoritate și o determinare mai mare. Unele circumstanțe ale vieții ne-au determinat să luăm unele decizii mai puțin bune.  Astfel, figura ofițerului de poliție apare, ceea ce este asociat cu puterea, în acest caz, puterea asupra acțiunilor și alegerilor noastre. Chiar dacă este important să recunoaștem greșelile comise, nu ar trebui să fim atât de duri cu noi înșine. Nu ar trebui să ne torturăm pentru situațiile din trecut. În acest moment, singurul lucru care contează este să reluăm această încredere în noi, pe care o credeam pierdută și să le arătăm și celor apropiați calea de urmat.

Dacă visezi că suni la poliție

Ce înseamnă când visezi polițist, dacă suni la poliție. Acest lucru face referire la dorința de a fi protejat, de a te simți în siguranță în mediul tău. Acest vis are în egală măsură tendința de a fi legat de teama că persoanele apropiate vor descoperi un secret. Un secret care ar putea pune în pericol relațiile cele mai intime și cele mai strânse. Nu mai putem trăi așa, este timpul să clarificăm această situație, să lăsăm deoparte prejudecățile și să înfruntăm realitatea.

Dacă vrei să afli în continuare ce înseamnă când visezi polițist, citește mai departe. Specialiștii asociază cel mai adesea polițistul cu suferința, deoarece conflictele pline de nedreptate nu pot fi rezolvate.

Ce înseamnă dacă visezi polițist, dacă ești în închisoare, sub supravegherea unui polițist. Acest lucru semnifică că ai un comportament nu tocmai potrivit, corect și că subconștientul tău știe că meriți să fii pedepsit.

Ti-a placut?
Articolul precedentCe înseamnă când visezi golf

LĂSAȚI UN MESAJ