Ce înseamnă când visezi planete?

3

Ești curios să afli ce înseamnă când visezi planete? În majoritatea din cazuri, atunci când în vis ne apar planete, acest vis se referă la dorința de a trăi situații noi care să ne permită să mai ieșim din rutină.

Planetele în vis


Ce înseamnă când visezi planete? Planetele în vis fac referire la o dorință puternică de independență, pentru a ajunge în centrul atenției. Planetele reprezintă corpuri celeste care se mișcă în jurul unei stele drept urmare, o planetă în vis face referire la dorința noastră de independență și să ajungem în centrul atenției prin propriile noastre merite.


Dacă visezi planeta Pământ

Acest lucru înseamnă că ne simțim centrul Universului și că acordăm o mare importanță relațiilor noastre personale. Pentru a ne dezvolta din punct de vedere spiritual, este esențial să acceptăm faptul că nu suntem chiar atât de indispensabili pe cum credem.

Atunci când vom realiza această tristă realitate, vom avea posibilitatea de a ne concentra asupra unor activități care ne solicită atenția, lăsând deoparte trivialitățile care ne consumă timpul și energia. Trebuie să îți amintești mereu de faptul că umilința deschide un număr mare de uși, în timp ce mândria le închide cel mai adesea.


Dacă visezi planetele aliniate

Acest vis este asociat cu schimbări importante în viața noastră care ne pot schimba chiar și proiectele sau obiectivele. Simțim că avem totul sub control, însă, chiar și astfel, nu ne încurajăm să trecem la etapa următoare deoarece ne este teamă de eșec, deoarece ceva din interior ne spune că nu ar trebui să continuăm pe această cale. Înainte de a lua o decizie importantă, evaluează toate variabilele.


Dacă visezi planete gigant

Acest vis face referire la ambițiile noastre, la visele mărețe pe care le avem. Suntem mari visători, oameni care nu vor să abandoneze lupta la primul obstacol întâlnit. Cu toate acestea, nu dorim să lăsăm visele mărețe să ne îndepărteze complet de realitate. Trebuie să fim conștienți de limitele noastre înainte de a ne angaja pe o nouă cale.


Dacă visezi o parte sau totalitatea sistemului solar

Acest lucru înseamnă că avem tendința să analizăm toate aspectele vieții în detaliu, ceea ce ne ajută să rezolvăm o mare parte din probleme și să înțelegem cauza fiecăreia în parte. Pentru asta, avem nevoie de susținerea familiei și a prietenilor.

Dacă în continuare vrei să afli ce înseamnă când visezi planete, află că planetele în vis pot semnifica faptul că spiritul tău se pierde în vise inutile și că acest lucru este un semn al faptului că poate ar trebui să fii mai serios.

Ce înseamnă când visezi planete, dacă îți apare Mercur în vis. Mercur semnifică comunicarea și inteligența. Dacă Venus este planeta care îți apare în vis acest lucru semnifică simbolul iubirii, al frumuseții și al tandreții.

Ce înseamnă când visezi planete, dacă visezi planeta Marte. Marte este un semn de vitalitate, de pasiune dar și de conflicte.

Ce înseamnă când visezi planete, dacă în vis îți apare planeta Jupiter în vis. Acest vis prezice dezvoltarea, creșterea și puritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ