Ce înseamnă când visezi ouă

9

Ai visat ouă noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi ouă? Înțelepciunea ancestrală afirmă că ouăle în vis simbolizează abundența și bogăția. Reprezintă în egală măsură șansa și faptul că ceva pozitiv este pe cale să se producă în viața ta, ceva ce va îmbunătăți nivelul tău economic. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi ouă îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi ouă

Te întrebi și tu ce înseamnă când visezi ouă? Pe de o parte, apariția unui ou în vis este asociată cu fertilitatea, este nu doar legat de nașterea unui copil ci și de crearea unor proiecte. Deoarece coaja unui ou este deosebit de fragilă, oul în vis poate evoca unele probleme de evitat pentru a fi în continuare fericit. Dacă ești curios ce înseamnă când visezi șobolani, citește aici.

Starea oului în vis

Ce înseamnă dacă visezi ouă și oul este tare? Acest vis semnifică afecțiunea și protecția maternă. Ar mai putea face referire la faptul că urmează să faci economii substanțiale în următoarea perioadă.

Un ou cu coajă în vis indică faptul că urmează să te lansezi într-o aventură, fără că cunoști consecințele. Oul cu coajă în vis te invită să fii totuși prudent.

Un ou gătit pe o farfurie semnifică perseverența și efortul pentru a atinge excelența în domeniul în care activezi. Concurența este dură și ar trebui să dublezi eforturile pentru a reuși. Dacă ai visat un ou gătit pe o farfurie acest lucru semnifică faptul că ai un nou proiect în minte pe care urmează să îl pui pe hârtie.

Ce înseamnă când visezi ouă pe care le spargi pentru a face omletă? Acest vis anunță o vizită surpriză, fie a unor prieteni, fie a unui membru al familiei. În plus, omleta în vis mai semnifică faptul că ești capabil să faci sacrificii.

Dacă visezi un ou de ciocolată, acest vis este semnul unei fericiri interioare și a faptului că te așteaptă unele surprize deosebit de plăcute. Ești liniștit și totul merge bine în viața ta.


Semnificația ouălor stricate în vis

Ce înseamnă când visezi ouă stricate? Ești curios să afli? Cu toții știm că ouăle stricate pot mirosi foarte urât. Dacă în vis îți apar ouă stricate acest lucru poate semnifica că o acțiune de a ta poate avea consecințe supărătoare, neașteptate. Un ou stricat în vis este un semn negativ, de ghinion și de neșansă.

Oul este la originea unor proiecte și idei numeroase însă, dacă oul este stricat, acest lucru semnifică că scopul pe care îl urmărim este compromis. Dacă ai un avantaj financiar, l-ai putea pierde sau ai putea pierde un prieten.

Ouă de animale în vis

Ce înseamnă dacă visezi ouă, un ou de struț mai precis? Oul de struț în vis reprezintă stagnarea în viața ta. Ar trebui să dai dovadă de mai mult elan și vigoare. Dacă vrei să progresezi ar trebui să ieși din zona de confort.

Oul de rață se află în strânsă legătură cu posibilitatea de a realiza proiecte îndrăznețe. Este un vis de bun augur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ