Ce înseamnă când visezi nuntă

9

Ai visat nuntă noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi nuntă? Nuntă în vis, cerere în căsătorie… un vis curent care ți-a apărut și ție cel puțin o dată. Însă ce semnificație are acest vis pentru viitorul nostru? Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi nuntă îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi nuntă

Totul depinde de situația ta personală și de drumul în care ai pornit în viață. În credința populară, dacă visai o nuntă sau o mireasă, acest vis avea semnificații negative. Oamenilor le era frică că o persoană dragă urmează să își piardă viața. Însă acest vis poate avea numeroase alte interpretări. Dacă ești curios ce înseamnă dacă visezi nuntă, iată interpretările mai jos.

O nuntă reușită

Ce înseamnă când visezi o nuntă reușită? Atunci când visăm o nuntă reușită acest lucru poate semnifica o schimbare pozitivă care va avea loc într-un viitor apropiat în viața noastră. Ține minte persoana cu care te-ai căsătorit în vis. Acest lucru îți va oferi un indiciu cu privire la domeniul din viață la care se referă visul. Dacă visezi că te căsătorești cu partenerul actual, acesta este un semn bun. Dacă visezi că te căsătorești cu fostul iubit, atunci idealizezi puțin relația. Mai poți visa că te căsătorești cu un membru al familiei sau chiar cu tine însăți.

O nuntă ratată

Ce înseamnă când visezi o nuntă ratată? Nunta în vis nu are întotdeauna semnificații pozitive. Ești în rochia de mireasă și aștepți cu nerăbdare mirele însă acesta din urmă nu mai apare. Sau, rochia ta de mireasă este ruptă, agățată. Te pregătești pentru ceremonie însă nimic nu merge așa cum îți dorești. O mulțime de scenarii care traduc anxietatea. Aceasta poate fi cauzată de teama de angajament sau de unele emoții prost gestionate. Trebuie să găsești această sursă de angoasă.

O cerere în căsătorie

Ce înseamnă atunci când visezi o cerere în căsătorie? Acest vis poate semnifica felul în care te simți în raport cu ideea de căsătorie. Ești fericit în vis sau te simți mai neîncrezător? Acest vis mai poate semnifica o formă de acceptare: prin intermediul acestui vis integrezi o parte din tine pe care nu o cunoșteai înainte.

O rochie de mireasă

Ce înseamnă când visezi nuntă? O rochie de mireasă mai precis. Dacă visezi o rochie de mireasă într-un alt context decât căsătoria, acest lucru semnifică că nu te simți în largul tău, nu îți găsești locul. Legătura ta cu alte persoane din vis îți va da mai multe indicii cu privire la acest vis.

O logodnă
Dacă visezi o logodnă, acest lucru semnifică o uniune extrem de puternică. Dacă nu ești căsătorită, acest vis poate semnifica că relația ta va trece la nivelul următor, poate vei fi cerută în căsătorie. Dacă în vis îți cauți inelul de logodnă, acest lucru semnifică apariția unor probleme în sânul cuplului.
Nunta în vis mai poate semnifica pur și simplu dorința noastră de a ne căsători.

LĂSAȚI UN MESAJ