Ce înseamnă când visezi mereu aceeași persoană

4

Interpretarea va fi diferită dacă este vorba despre o persoană cunoscută sau de un necunoscut. Nu mai este nevoie să ai un coșmar ca să te trezești agitat și angoasat. Este ceea ce se întâmplă de obicei atunci când visăm aceeași persoană, un vis care revine de mai multe ori pe noapte sau mai multe nopți la rând și în care o persoană cunoscută sau necunoscută îți vorbește sau te privește. Ce semnifică aceste vise?

Vise recurente cu aceeași persoană
Chiar și cele mai ireale vise au o anume semnificație. Visele recurente fac referire, în majoritatea din cazuri, la lucruri nerezolvate, la preocupările și la temerile noastre. Ceva se întâmplă în capul tău însă încă nu ai reușit să îți dai seama despre ce este vorba. Și acest vis recurent în timpul căruia vezi fără încetare aceeași persoană nu face decât să te neliniștească și mai tare.

A visa fără încetare aceeași persoană este un vis care poate avea interpretări diferite, în funcție de ceea ce face persoana pe care o visezi și cine este această persoană. Deoarece poți visa fără încetare o persoană necunoscută (mereu aceeași, cu toate acestea necunoscută). Acest vis ar putea semnifica teama de noutate. Acest tip de vis apare cel mai adesea înainte de a începe o nouă etapă a vieții.

Este în egală măsură posibil ca persoana pe care o visezi să fie o persoană cunoscută: în general, este un vis care pune în scenă o persoană apropiată sau chiar partenerul de viață. Nu ar trebui să neglijezi acest tip de vis deoarece îți vorbește despre un anumit sentiment de inferioritate sau de culpabilitate în raport cu această persoană. Ar trebui să îți revizuiești încrederea în tine dacă ai acest vis recurent care pune în scenă mereu aceeași persoană deoarece o lași să îți influențeze viața.

În plus, ar trebui să ții cont și de ceea ce face această persoană în vis. În general, aceasta se mulțumește să te privească, să te observe, însă visul se transformă rapid într-un coșmar care îți vorbește despre lipsa ta de încredere în propriile forțe. Trebuie să ai grijă la persoanele care te înconjoară dacă persoana începe să îți vorbească.

Ti-a placut?
Articolul precedentCe înseamnă când visezi aur

LĂSAȚI UN MESAJ