Ce înseamnă când visezi jandarmi

9

Ai visat jandarmi noaptea trecută? Ai vrea să știi ce înseamnă când visezi jandarmi? Jandarmul, ca polițist simbolizează autoritatea masculină și paternă. Este în general asociat cu un tată care permite și interzice. Această autoritate sancționează și ne controlează deplasările. Iată o listă cu interpretările mai jos. Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi jandarmi îți voi spune chiar acum.

Ce înseamnă când visezi jandarmi

Interpretarea pozitivă. Te afli la volanul unei mașini al cărei acte nu le deții sau încalci regulile de circulație. Jandarmul te oprește și te imobilizează, te împiedică să mergi mai departe cu alte cuvinte. Disciplina interioară și simțul responsabilității pe care le-ai învîțat de la tatăl tău te împiedică să mergi mai departe într-o acțiune de care ești conștient că este negative atât pentru tine cât și pentru anturajul tău.

Interpretare negativă. Jandarmii sunt omniprezenți pe străzile orașelor. Conducătorii auto și trecătorii sunt supuși unor controale riguroase. Acest lucru semnifică că ai primit o educație extrem de strictă din partea părinților tăi. Nu poți acționa după bunul plac. În ziua de azi, încă mai simți această greutate a interdicțiilor în toate acțiunile tale. Jandarmul simbolizează aici un tată mult prea sever, căruia îi lipsea indulgența și discernământul.

Dacă intri în contact cu un jandarm

O cunoștință ți-a spus că a visat un jandarm și ai ajuns și tu să te întrebi ce înseamnă când visezi jandarmi? Dacă în vis intri în contact cu un jandarm acest lucru semnifică o protecție puternică. Proiectele viitoare sunt foarte bine încadrate, bine canalizate. Acest vis mai poate semnifica posibilitatea de a găsi un loc de muncă sigur, stabil, chiar dacă deja ai unul.

 

Dacă jandarmul are o fizionomie severă

Dacă încă te întrebi ce înseamnă dacă visezi jandarmi și jandarmul are o fizionomie mai severă te invităm să citești mai departe. În acest caz, ai putea avea probleme cu justiția într-un viitor apropiat sau probleme, nu neapărat cu legile din țara ta ci cu legile nescrise din familia ta, cu dorințele și cu regulile impuse de persoanele cu care locuiești, părinții sau socrii spre exemplu.

Dacă visezi un jandarm rănit

Ce înseamnă când visezi jandarmi, dacă jandarmul este rănit? Acesta este un avertisment serios. Vei avea nevoie de sfaturi mature și serioase deoarece nu deții frâiele asupra vieții tale. În unele cazuri, acest vis este un semnal clar al faptului că ar fi cazul să îți schimbi cercul de prieteni, să faci puțină curățenie în cercul de prieteni.

Dacă visezi că fugi de un jandarm și reușești să scapi

Ce înseamnă când visezi jandarmi care te urmăresc dar reușești să scapi? Acest vis semnifică că ți se deschid unele drumuri necunoscute pe care îți este teamă să pășești, îți este teamă să nu faci vreo greșeală. Acest vis marchează o nouă plecare, un nou început, departe de temerile și constrângerile care ne paralizau până în prezent.

Jandarmul apare în vis pentru a ne alerta cu privire la faptul că este nevoie să ne pliem exigențelor din viața de zi cu zi, constrângerilor inerente ale vieții sociale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ