Ce înseamnă când visezi infidelitate?

1

Ce înseamnă când visezi infidelitate? Infidelitatea în vis este imaginea unei trădări. Însă semnifică și o trădare cu privire la tine însuți. Infidelitatea semnifică o contradicție între diferitele dorințe. Este o imagine a unui conflict de interese. Visătorul sau visătoarea întâlnește o anumită situație sau o anumită persoană care se opune intereselor și dorințelor sale în lumea terestră. În cele ce urmează vei afla ce înseamnă când visezi infidelitate?

Sensul visului

Visătorul sau visătoarea trăiește un conflict intern între o anumită modalitate de a acționa și de a gândi, reprezentat de partenerul său de viață în vis și voința sa personală deoarece acest partener nu merge spre ea în vis ci spre o altă persoană. Visătoarea dorește un lucru și contrariul acestuia. Nu reușește să rămână fidelă ideii principale.

Poate că certurile care există între părinții tăi te tulbură. Nu știi ce ar trebui făcut într-o astfel de situație, ce măsuri ar trebui luate, ești bulversat/ă. Nu ai un exemplu sau un model după care să te ghidezi. Va fi necesar să îți construiești singur/ă o conduită în viață. Semnificația posibilă a acestui vis este următoarea: îți dorești să schimbi anumite lucruri în viață. Nu este vorba neapărat despre viața ta intimă și de relația ta. Însă, în mod clar, ceva nu merge, ceva nu îți convine.

Trebuie să realizezi ce nu merge în viața reală, în existența actuală. Deoarece nu totul trebuie să se schimbe în mod obligatoriu. Însă, unele aspecte necesită o transformare radicală. Îndrăznește să mergi spre o schimbare care corespunde nevoilor tale.

Dorințe contradictorii

Pe de o parte, rămâne fidelă unui sentiment sau unei relații, pe de altă parte își dorește o nouă aventură care riscă să îi dea peste cap situația actuală. Pentru a ieși din această dilemă, cel/cea care visează trebuie să examineze această situație, să își examineze dorințele, pentru a putea face cele mai bune alegeri. Important este să nu rămână în această indecizie care o taie în două.

Dacă cel/cea care visează are o aventură cu un coleg/ă de muncă, acest lucru semnifică că nu reușește să ia o decizie în viața reală.

Ce înseamnă când visezi infidelitate? Acest vis poate semnifica că nu te simți complet în relația actuală și că simți nevoia să trăiești unele experiențe noi.

Ce înseamnă când visezi infidelitate dacă tu ești cel care își înșeală partenerul de viață. Acest vis semnifică faptul că există unele lucruri care nu te mai atrag la partener. Poate a devenit mai nepoliticos cu tine, poate este mult prea autoritar sau are o atitudine macho care nu este pe placul tău.

Ce înseamnă când visezi infidelitate, atunci când interpretarea este pozitivă. Acest vis semnifică faptul că relația ta merge ca pe roate. Vă simțiți bine împreună și viitorul sună bine.

Ce înseamnă când visezi infidelitate dacă îți minți în mod frecvent partenerul. În acest caz, relația de iubire a căzut în rutină, că te plictisești și că ți-ar plăcea să simți emoții noi.

Ai visat și tu o infidelitate vreodată?

LĂSAȚI UN MESAJ