Ce inseamna cand visezi ca iti ucizi patronul?

404

Crima in vis este destul de frecventa, barbatii si femeile pot visa ca savarsesc o crima. Implicati in acest tip de vis, care implica o crima sunt cel mai adesea mamele noastre, tatii sau profesorii nostri dar, cel mai adesea, patronul. Patronul semnifica puterea.

Patronul exercita asupra noastra o presiune normala la nivel ierarhic. Acest sentiment de a fi inferior unei persoane, patronului in acest caz, la nivel profesional cu alte cuvinte, este indiscutabila. Inconstientul nostru respinge aceasta autoritate reprezentata de patron.

Daca visezi ca iti ucizi patronul la locul de munca acest lucru poate semnifica ca patronul ti-a facut o nedreptate, nu se comporta asa cum trebuie cu tine. Nu ezita sa clarifici lucrurile decat sa stai mereu sub presiune. Actualmente ai nevoie de o schimbare in viata ta, simti nevoia sa evoluezi pe plan profesional. Daca visul in care iti ucizi patronul se repeta destul de des, acest lucru inseamna ca esti nemultumit de sfera profesionala in care activezi, ar trebui sa te gandesti sa iti schimbi locul actual de munca. Schimba rutina de munca, ia atitudine.

Daca visezi ca iti ucizi patronul acest tip de vis mai poate semnifica faptul ca ai avut parte de un eveniment tragic in viata, ti-a murit o persoana draga sau ai avut parte de un acccident destul de grav. Crima in vis poate semnifica faptul ca exista o evolutie, o schimbare pozitiva in cadrul unei situatii destul de stresante pentru tine.

In cazul in care visezi ca ucizi o persoana apropiata tie, o persoana iubita, acest lucru inseamna ca ai avut recent un conflict cu acea persoana, ca esti nervos pe el/ea, ai avut parte de o tradare sau de o separare recent, viata ta amoroasa nu merge asa cum trebuie, inca nu ai reusit sa treci peste aceasta despartire.

A venit vremea sa faci o analiza amanuntita a vietii tale, sa urmaresti ce anume iti doresti sa schimbi atat de plan personal cat si pe plan profesional pentru a aduce schimbarile menite sa iti confere linistea dorita. Fa sport pentru a evacua stresul si a evita aceste vise tulburatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ