Ce inseamna cand visezi ca iti inseli sotul?

2049

In cadrul acestui vis, doua cazuri sunt posibile: fie iti inseli partenerul de viata, fie esti inselata de sotul tau.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca daca visezi ca iti inseli partenerul de viata acest lucru nu inseamna ca urmeaza sa ii fii infidela. Visele reprezinta proiectii ale subconstientului nostru, sunt adesea simboluri ale puterii sau chiar din contra, a neputintei, daca visezi ca esti inselata sau ca inseli nu inseamna ca acest lucru se va intampla si in viata reala.

Visul in care ne apare o infidelitate reprezinta cel mai adesea o neglijenta, lipsa atentiei din partea partenerului de viata. Inconstientul tau este mai preocupat de aceasta neglijenta, poate si tu banuiesti ca este interesat de o alta femeie. Sotul tau prefera sa munceasca sau sa faca altceva decat sa petreaca momentele impreuna cu tine iar tu resimti acest lucru drept o inselare a spiritului.

Infidelitatea sau teama de a nu fi abandonata. Iti este teama de viitorul cu partenerul tau de viata. Astepti mai multe din partea persoanei iubite, iti doresti un angajament profund din partea sa, un copil. Cel mai adesea, un astfel de vis traduce un sentiment de abandon trait deja, un tata sau o mama mai putin prezenta in viata ta, un trecut amoros dureros. Poate ai fost deja parasita de un partener de viata iar acest lucru a lasat urme adanci in sufletul tau.

Lipsa stimei de sine poate provoca un astfel de vis. Iti lipseste increderea in propriile forte, ai impresia ca nu iti meriti partenerul de viata. Te gandesti adesea ca sotul tau are pe altcineva, o femeie mai buna ca tine, mai frumoasa si mai inteligenta.

Daca visezi ca ai o aventura cu un alt barbat acest lucru poate fi interpretat drept o dorinta de a controla toate aspectele din viata ta, de a fi mai autoritara. Adulterul este o situatie delicata iar aceasta situatie se raporteaza asupra tie insati: ti-ai compromis ideea de integritate, ai fost infidela. Daca visezi ca ii esti infidela partenerului de viata acest lucru semnifica ca ii ascunzi ceva si ca iti este teama sa nu afle acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ