Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

10

Te-a întrebat un prieten ce înseamnă când visezi că îți cad dinții și nu ai știut ce să îi spui? Numeroase sunt persoanele care au visat deja măcar o dată că le-au căzut dinții. Ești curios să afli și tu ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții?

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții. Cele mai comune interpretări

Pentru a putea interpreta un vis în care îți cad dinții trebuie să observi sensurile pozitive și negative înainte de a ajunge la o concluzie. Poți organiza diferitele sensuri și să îl găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Insecurități latente

În domeniul interpretării viselor, pierderea dinților este asociată cu o senzație de nesiguranță sau de vulnerabilitate în raport cu un eveniment recent. Poate fi vorba despre o pierdere bruscă precum sfârșitul brusc al unei relații sau despre o schimbare a locului de muncă.

Decizii dificile

Putem avea un astfel de vis atunci când avem de luat o decizie importantă, fără să fim siguri că optăm pentru cea bună.

O lipsă a voinței de a alege

Dinții care cad în vis ar putea fi reflexia unei dileme recente. Subliniază prețul unei decizii trecute dar și a lipsei de voință atunci când vine vorba să luăm o decizie importantă.

Ce înseamnă când visezi că îți ca dinții: interpretările lui Jung și Freud

– Pentru Sigmund Freud, a visa că îți cad dinții se află în strânsă legătură cu senzația de a trăi o sexualitate reprimată în mod excesiv. Acest vis are legătură cu teama de a ne pierde organul intim.
– Pentru Carl Gustav Jung, pierderea dinților în vis este un semn clar al unei schimbări legate de o situație nouă în viață. Semnalează că pierderea reală a unui dinte, pentru un copil, este prima experiență a unei pierderi fizice. Acest vis ne arată nevoia de a fi susținuți pentru a face față propriei noastre evoluții personale.

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții în tradiția creștină

În interpretarea creștină dinții reprezintă ultimul zid înainte de a accede la gândirea oamenilor. Pierderea dinților în vis este un semn al înțelepciunii. Dinții mai pot fi semnul longevității sau al bogăției. Acest tip de vis poate merge și mai departe și să fie un vis premonitoriu. Poate anunța decesul unei persoane din familie sau a unei persoane apropiate sau plecarea cuiva într-o țară mai îndepărtată.

Dacă vrei să afli în continuare ce înseamnă când visezi că îți cad dinții trebuie să știi că acest tip de vis apare de obicei în perioadele de stres, atunci când anxietatea a atins apogeul.

Dacă visezi că îți pierzi incisivii

Acest lucru poate însemna că puterea ta de decizie este pe cale să se diminueze. Ești incapabil să iei o decizie, nici măcar când este vorba de una mai ușoară nu pari să te descurci. Pierderea incisivului superior drept semnifică probleme cu o figură masculină importantă. Pierderea incisivului superior stâng în vis poate avea loc atunci când ai probleme cu o femeie, o femeie destul de importantă în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ